Προσπαθεί για Εμποκού ο Λυμπερόπουλος

Προσπαθεί για Εμποκού ο Λυμπερόπουλος

Gazzetta team
Προσπαθεί για Εμποκού ο Λυμπερόπουλος

bet365

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός είναι ο Πολ Εμποκού, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να κάνει ό,τι μπορεί για να το καταφέρει.

Aπό τις πιο δύσκολες υποθέσεις το φετινό καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό είναι αυτή του Πολ Εμποκού. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος χειρίζεται την δύσκολη αυτή περίπτωση και προσπαθεί με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στο «τριφύλλι» να κρατήσει τον Κονγκολέζο άσο.

Rolland Garros, υψηλές αποδόσεις και ακόμα υψηλότερα έπαθλα (21+)!

Στα θετικά είναι το γεγονός πως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στην ομάδα, ενώ και η Κιέβο θέλει να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του. Όπως αναφέρει λοιπόν ο Τύπος, δεν αποκλείεται να υπάρξει τελικά θετική κατάληξη. Οι «πράσινοι» θέλουν τον δανεισμό του Εμποκού για ακόμα ένα χρόνο και δεν αποκλείεται η Κιέβο να συμφωνήσει, καθώς στην πρώτη επαφή του Λυμπερόπουλου με τους Ιταλούς, υπήρξε καλή διάθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα