«Ο Ζιντάν μίλησε με τον Μπαπέ για να τον πάρει στη Ρεάλ» (pic)

Gazzetta team
«Ο Ζιντάν μίλησε με τον Μπαπέ για να τον πάρει στη Ρεάλ» (pic)

bet365

Φουντώνουν όλο και περισσότερο οι φήμες που θέλουν τη Ρεάλ να έχει μαρκάρει στενά τον Κίλιαν Μπαπέ για να αποσπάσει τη μεταγραφή του

Σύμφωνα με την «L' Équipe», ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ μίλησε με τον παίκτη των Μονεγάσκων για να τον πείσει να μετακομίσει στη Μαδρίτη. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η ισπανική εφημερίδα «As».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ζιντάν προσπάθησε να πείσει τον νεαρό παίκτη ότι θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής και ότι η Ρεάλ θα κάνει τα πάντα για να τον μετατρέψει σε απόλυτο σταρ.

Από την πλευρά του, ο Μπαπέ αφενός διστάζει να πάει σε μια ομάδα με τόσα μεγάλα ονόματα, αλλά από την άλλη αναγνωρίζει την εκτόξευση που θα προσφέρει στην καριέρα του μια τέτοια κίνηση. Βέβαια, ήδη η Λίβερπουλ, η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτι και Παρί έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και ο ίδιος ο Μπαπέ δεν κλείνει καμία πόρτα, ιδίως σε ομάδες που ξέρει πως θα έχει απολύτως πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ντέρι – Κορκ Σίτι, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+).

ΟΙ Μαδριλένοι εξετάζουν όλα τα σενάρια που θα επέτρεπαν σε έναν τόσο ταλαντούχο παίκτη να λάμψει και για αυτό φέρεται πως σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης τους Γκάρεθ Μπέιλ. Για τον Ουαλό υπάρχει έντονη φημολογία ότι ενδιαφέρεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σίγουρα μια καλή πρόταση δεν θα περνούσε απαρατήρητη από τους «Μερένγκες».

Μαζί με τον Ντουναρούμα, ο Μπαπέ θα είναι αναμφίβολα το πιο hot όνομα του καλοκαιριού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα