Περιμένει τον Ρέι, πάει για στόπερ…

Περιμένει τον Ρέι, πάει για στόπερ…

Περιμένει τον Ρέι, πάει για στόπερ…

bet365

Ο ΠΑΟΚ περιμένει στο Χορστ το Ροντρίγκο Ρέι, παράλληλα, όμως Μίχελ-Στανόγεβιτς «σκανάρουν» τις επιλογές για την επόμενη μεταγραφική κίνηση. ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Ντόριαν Λεβέκ, ο Ρόμπερτ Μακ, ο Ροντρίγκο Ρέι και ο Δημήτρης Λημνιός είναι τα τέσσερα νέα πρόσωπα στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ο πέμπτος της παρέας; Αν όλα κυλήσουν έτσι όπως τα’ χουν σχεδιάσει ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής κι ο Σέρβος τεχνικός, θα πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή, που θα έρθει να πλαισιώσει το κέντρο της αμυντικής γραμμής.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν στην ίδια θέση οι: Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Πούγγουρας και ο νεαρός Δημητρίου, η ευχάριστη έκπληξη της προετοιμασίας που μέχρι τώρα τα πηγαίνει περίφημα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στο ρόστερ.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Προσθέστε και την επιθυμία του Στανόγεβιτς να παίξει η ομάδα του και το «3-5-2» για να αντιληφθείτε το λόγο που αποφασίστηκε η επόμενη μεταγραφική κίνηση να είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

 

Το Σάββατο κυκλοφόρησε το όνομα του του 27χρονου Ιταλού στόπερ της Λιντς, Τζιουζέπε Μπελούσκι, ωστόσο από τον ΠΑΟΚ δεν προκύπτει κάτι περισσότερο για την συγκεκριμένη υπόθεση, που είναι απλά μια από τις δεκάδες προτάσεις, ενώ εξετάζονται και περιπτώσεις άλλων ποδοσφαιριστών για την συγκεκριμένη θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα