«Τσέκαραν» Σανόγκο στον ΠΑΟΚ

«Τσέκαραν» Σανόγκο στον ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
«Τσέκαραν» Σανόγκο στον ΠΑΟΚ

bet365

Η περίπτωση του Ιβοριανού αμυντικού μέσου της Γιουνγκ Μπόις εξετάζεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που τον τσέκαραν στον πρόσφατο αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος* στο Ατλέτικο Μ. – Νάπολι, αν ο Μίλικ ανοίξει το σκορ(21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Ο Σέκου Σανόγκο είναι μια ακόμη περίπτωση που εξετάζεται αυτό το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ, που αναζητά το χαφ με τα χαρακτηριστικά, που έχει ζητήσει και θέλει ο Στανόγεβιτς.

Στα 28 του πια ο Ιβοριανός μέσος μετακόμισε το 2014 στους Γιουνγκ Μπόις από την Τουν και μετά την πώληση του Ντένις Ζακάρια στην Γκλάντμπαχ (αντί 13 εκατ. ευρώ) είναι βασικός και αναντικατάστατος στη μεσαία γραμμή, από τους καλύτερους της ελβετικής ομάδας στο Κίεβο μέχρι που τραυματίστηκε στο β’ μέρος και έγινε αναγκαστικά αλλαγή.

 

Το όνομα του είναι στη μεταγραφική λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, που έχουν ξεκινήσει το ψάξιμο γύρω από την περίπτωση του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα