Μάντσεστερ Γ. - Στόουκ 2-1 (vid)

Μάντσεστερ Γ. - Στόουκ 2-1 (vid)
Μάτα και Φελαϊνί άνοιξαν τον δρόμο για τη νίκη (2-1) κόντρα στη Στόουκ, ωστόσο αυτή... σφραγίστηκε με τις απίστευτες επεμβάσεις Ντε Χέα και Γιανγκ. Τέσσερα διαδοχικά τρίποντα η Γιουνάιτεντ και στο -2 από τη Σίτι.

Η παράδοση κόντρα σε Στόουκ και Χιουζ ήταν απίστευτη και η Γιουνάιτεντ φρόντισε να τη διατηρήσει. Πέτυχε τη 12η διαδοχική νίκη κόντρα στους Πότερς, αλλά και τη 12η απέναντι στον Μαρκ Χιουζ. Παράλληλα, αυτή ήταν η 2η φορά από την αποχώρηση του Σερ Αλεξ που η Γιουνάιτεντ πετυχαίνει τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Στο -2 από τη Σίτι η Γιουνάιτεντ, η οποία πέτυχε μια πολύ αγχωτική νίκη, αν και γι ακόμα μια φορά έπαιξε με πολλές απουσίες. Ο Ρούνεϊ έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο Γουίλσον, ενώ αυτή του Ντι Μαρί πήρε ο Ερέρα. Η ομάδα του Φαν Χάαλ μπήκε δυνατά και μόλις στο 17' ο Ερέρα έχασε απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσει, στην γκάφα του Μπέγκοβιτς. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως αποζημίωσε τους φίλους της Μάντσεστερ, εξαιρετική σέντρα και ο Φελαϊνί με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πίεσαν και στο στο 31' ζήτησαν σωστά πέναλτι σε πτώση του Γουίλσον, που όμως δεν δόθηκε ποτέ. Η Στόουκ άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, ο Άιρλαντ στο 33' δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει, αλλά στο 39' ο Ν' Ζονζί με σουτάρα έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-1.

Στο 61' η Μάντσεστερ πήρε κεφάλι στο σκορ, έστω και με τυχερό τρόπο. Ο Μάτα εκτέλεσε το φάουλ, ο Ρόχο - λίγο πιο μπροστά- πήδηξε για την κεφαλιά, δεν βρήκε ποτέ τη μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Ο Φελαϊνί έχασε ακόμα μια ευκαιρία, ενώ ο Γουίλσον δεν μπόρεσε να σκοράρει σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Ο Χιουζ τα έπαιξε όλα για όλα, πέρασε στο ματς και τον Κράουτς, ωστόσο λογάριαζε χωρίς τον... Ντε Χέα. Ο Ισπανός σε ένα εφιαλτικό δίλεπτο έσωσε την ομάδα του και κράτησε τη νίκη. Στο 91' έκανε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Ντιουφ, ενώ στο 93' νίκησε και τον Αρναούτοβιτς. Μερίδιο επιτυχίας και στον Γιανγκ, ο οποίος τελείωσε τη ματσάρα του με διώξιμο στη γραμμή στο 93' σε σουτ του Ντιουφ.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλέντσια, Σμόλινγκ, Ρόχο, Κάρικ, Γιανγκ, Φελαϊνί, Μάτα (Γιανουζάι 90’), Ερέρα (Φλέτσερ 85’), Γουίλσον (Φαλκάο 77’), Φαν Πέρσι

Στόουκ: Μπέγκοβιτς, Μπάρντσλεϊ, Σόκρος, Γουίλσον, Πίετερς, Κάμερον, Ενζονζί, Άιρλαντ (Αρναούτοβιτς 81’), Μπόγιαν, Ασαϊντί (Κράουτς 76’), Ντιούφ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα