ΑΕΚ: Το «νέο κεφάλαιο» του Μαρσιάλ και οι ευχές από πρώην συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Μαρσιάλ στο γήπεδο της ΑΕΚ
Ο Άντονι Μαρσιάλ έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα Social Media για το «νέο κεφάλαιο» στην ΑΕΚ και δέχτηκε ευχές από πρώην συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ΑΕΚ έριξε τη «βόμβα» της μεταγραφικής περιόδου με την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ. Ο Γάλλος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ και θα μείνει κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο 28χρονος σούπερ σταρ έκανε την πρώτη του κιτρινόμαυρη ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ανέβασε δυο φωτογραφίες από την «OPAP Arena» και έγραψε στη λεζάντα: «Νέο κεφάλαιο. Πάμε ΑΕΚ».

Μάλιστα στο post σχολίασαν και πρώην συμπαίκτες του Μαρσιάλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως οι Χάρι Μαγκουάιρ, Ντόνι Φαν ντε Μπεκ, Όντιον Ιγκάλο, Άντονι Ελάνγκα και ο νυν αρχηγός των Κόκκινων Δαβόλων, Μπρούνο Φερνάντες.

μαρσιαλ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα