Σενάριο για Τζόνι και ΑΕΚ

Gazzetta team
Σενάριο για Τζόνι και ΑΕΚ

bet365

Την περίπτωση του Τζόνι Ροντρίγκεθ φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ, με τον εξτρέμ της Σπόρτινγκ να έχει τσεκαριστεί από τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης παρακολούθησε το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα Β με τη Σπόρτινγκ Χιχόν και πλην του Ζαν Μαρί Ντονγκού σημείωσε και το όνομα του Τζόνι Ροντρίγκεθ Μενέντεθ, όπως αναφέρει η Live Sport.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της ισπανικής ομάδας αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, που ήταν εξαιρετικά κρίσιμη για τη Σπόρτινγκ που δίνει μάχη για την άνοδό της στην Primera Division.

Η πορεία της Χιχόν στο πρωτάθλημα ενδέχεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον του Τζόνι, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το 2017, αφού η Σπόρτινγκ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα τα οποία θα μπορούσαν να βρουν λύση σε πιθανή άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία.

Σύμφωνα πάντως με το δημοσίευμα, ο παίκτης έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα