«Ναυάγιο» Ρομπίνιο με Σάντος και ερυθρόλευκες πιθανότητες

«Ναυάγιο» Ρομπίνιο με Σάντος και ερυθρόλευκες πιθανότητες

«Ναυάγιο» Ρομπίνιο με Σάντος και ερυθρόλευκες πιθανότητες

bet365

O Ρομπίνιο δεν τα βρίσκει με την Σάντος για νέο συμβόλαιο, κάτι που μπορεί να ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για τον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έκανε για αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της ομάδας της Σάντος. Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από την Βραζιλία οι επαφές του Ρομπίνιο με την Σάντος για ένα νέο συμβόλαιο οδηγούνται σε... ναυάγιο. Θεωρείται αυτήν την στιγμή πολύ δύσκολο το να βρεθεί η χρυσή τομή. Κάτι που σημαίνει ότι αυξάνονται οι πιθανότητες του Ολυμπιακού για τον παίκτη.

Με δεδομένο πως ο ίδιος ο διεθνής άσος έκανε πρόσφατα δηλώσεις για τους Πειραιώτες και για το πόσο θα ήθελε να ζήσει στην Ελλάδα, οι πρωταθλητές έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν. Η εβδομάδα στην οποία θα μπούμε σίγουρα θα είναι άκρως σημαντική. Οι πρωταθλητές από μέρους τους έχουν κάνει ότι περνάει από το χέρι τους έτσι ώστε να διασφαλίσουν το deal με τον Ρομπίνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα