Εποχή Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό! (vid)

Εποχή Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό! (vid)

Νίκος Αθανασίου
Εποχή Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό! (vid)

bet365

Ο Ιταλός Αντρέα Στραματσόνι, τα βρήκε σε όλα με τον Παναθηναϊκό και έρχεται στην Αθήνα για τις υπογραφές!

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, με τον Ιταλό να τα βρίσκει σε όλα με τους «πράσινους» και να έρχεται στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Όπως επιβεβαιώνει και η ΠΑΕ, ο Στραματσόνι αναμένεται στη χώρα μας τις επόμενες ώρες, ενώ την Κυριακή θα συναντηθεί με την «πράσινη» διοίκηση για να υπογράψει το συμβόλαιό. Αμέσως μετά θα υπάρξει και το τυπικό της ανακοίνωσης, θα σηκώσει... μανίκια και θα πιάσει δουλειά στο «τριφύλλι» με στόχο να καλυφθεί το... χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα. Τα τελευταία 24ωρα στον Παναθηναϊκό είχαν... φορτσάρει προς την επιλογή του πρώην προπονητή της Ίντερ κι έτσι απέσπασαν το «ναι». Ο 39χρονος τεχνικός θα διαδεχθεί τον Γιάννη Αναστασίου και θα κάνει... σεφτέ με την «πράσινη» φόρμα στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Διαβάστε το who is who του Αντρέα Στραματσόνι.

*Από τον Παναθηναϊκό ενημερώνουν πως το όνομά του είναι Στραματσόνι και όχι Στραματσιόνι και έτσι θα γράφεται από εδώ και στο εξής...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα