Επτάρα οι Νέοι του Ολυμπιακού!

Δημήτρης Τομαράς
Επτάρα οι Νέοι του Ολυμπιακού!

bet365

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το 2016 για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού που διέλυσε με 7-0 τον Λεβαδειακό στον Ρέντη.
Σε ματς της 17ης αγωνιστικής της Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 7-0 του Λεβαδειακού και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα των Πειραιωτών μετά από 14 αγώνες στην διοργάνωση συνεχίζει χωρίς ήττα έχοντας να επιδείξει 12 νίκες και 2 ισοπαλίες και ούσα και πρώτη σε επίθεση και σε άμυνα.
Τρία γκολ πέτυχε ο Μάριος Βρουσαϊ ο οποίος άνοιξε... λογαριασμό στα τέρματα στο πρωτάθλημα, δυο ο Θανάσης Ανδρούτσος και από ένα ο Γιάννης Λάτσι και ο Μανώλης Σαλιάκας. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 6-0!
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 12' ο Βρουσάι με ωραίο σουτ μετά από σέντα του Γιώργου Μανθάτη.ενώ σο 17' ο Θανάσης Ανδρούτσος με προβολή μετά από πάσα του Μανθάτη "έγραψε" το 2-0. Ο Γιάννης Λάτσι με ωραία ατομική ενέργεια νίκησε στο 29' τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 3-0 και στο 33' ο Ανδρούτσος με σουτ μετά από σέντρα του Βρουσάι έκανε το 4-0.
Ο Βρουσάι με σουτ - λόμπα "νίκησε" τον Κολοβό και σημειώνοντας το 5-0 στο 35' και στο 42' ο ιδιος παίκτης πέτυχε το 6ο γκολ της ομάδας του. Το 7-0 σημείωσε ο αρχηγός Μανώλης Σαλιάκας με φοβερό μακρινό σουτ στο 55'.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας σημείωσε: "Πάιξαμε καλά και πήραμε μια επαγγελματική νίκη. Τα παιδιά δείχνουν ότι σε κάθε ματς είναι απόλυτα συγκεντρωμένα στο στόχο. Πήραμε μια νίκη χωρίς να απειληθούμε και διατηρηθήκαμε στην κορυφή. Παράλληλα δόθηκαν ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά που δεν είχαν έως τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Δεν λέμε πολλά. Συνεχίζουμε την δουλειά μας στις προπονήσεις και θέλουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι".
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Ολυμπιακού είναι αυτό με τον Πλατανιά την Δευτέρα 18/1 στα Χανιά.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Σάλιακας, Φουάσης (46' Βατουσιάδης), Νικολάου (59' Τσιλίκης), Τόλι, Ρέτσος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Ανδρούτσος ( 39' λ.τ Κηπουρός), Λάτσι και Βρουσάι.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κολοβός, Καμπόσος (83' Ανδρίτσος), Αντωνιάδης, Βυθούλκας (59' Μήτσιος), Σβέρκος (74' Κριεμάδης), Χρυσικός, Τριανταφυλλάκης, Χατζηλάμπρος, Πότσης, Μεμινάϊ και Κωτσάλας.
Δεύτερο 7-0 για τους Νέους του Ολυμπιακού!
Για 2η φορά στο φετινό πρωτάθλημα Super League K20 σημειώνει 7 γκολ σε ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Η αρχή είχε γίνει στις 12/9 στο Ρέντη όταν για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης ο Ολυμπιακός επικρατήσει με 7-0 του Πλατανιά. Τότε ο Ολυμπιακός είχε πετύχει 2 γκολ στο 1ο ημίχρονο και άλλα 5 στο 2ο. Στην επτάρα με τον Λεβαδειακό για την 17η αγωνιστική ο Ολυμπιακος είχε 6 γκολ στο 1ο και μόλις ένα στο 2ο. Το αγαπημένο σκορ της ομάδας του Βούζα είναι πάντως το 4-0. Με αυτό το σκορ κέρδισε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό, τον Λεβαδειακό και τη Βέροια ενώ με 4-1 επικράτησε της ΑΕΚ. Επίσης έχει στο ενεργητικό της και δύο 5άρες (5-0) με την Καλλονή και τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός εδρας. Συνολικά έχει σημειώσει 51 γκολ και δεν έχει παίξει ούτε τα μισά παιχνίδια στο πρωτάθλημα (14). Η ομάδα βέβαια "πετάει" και αμυντικά αφού έχει δεχτεί σε 14 παιχνίδι μόλις 3 γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα