Champions League: Ο Γιλντίζ σκόραρε και ξεπέρασε τον Ντελ Πιέρο 29 χρόνια μετά

Champions League: Ο Γιλντίζ σκόραρε και ξεπέρασε τον Ντελ Πιέρο 29 χρόνια μετά

Newsroom
Γιλντίζ

bet365

Το πρώτο γκολ του Κενάν Γιλντίζ στο Champions League συνδυάστηκε με ρεκόρ, καθώς ξεπέρασε τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και έγινε ο νεότερος σκόρερ των Μπιανκονέρι στο θεσμό.

Στην πρεμιέρα του νέου Champions League, η Γιουβέντους νίκησε με 3-1 την Αϊντχόφεν παίρνοντας τους πρώτους τρεις βαθμούς στη διοργάνωση.

Το σκορ για την ομάδα του Τιάγκο Μότα άνοιξε με ένα εντυπωσιακό σουτ ο Κενάν Γιλντίζ, ο οποίος σημείωσε το πρώτο γκολ της φετινής σεζόν. Ένα τέρμα που «ξεκλείδωσε» την μέχρι εκείνα τα λεπτά σφιγμένη Γιουβέντους.

Παράλληλα, για τον νεαρό παίκτη των Μπιανκονέρι αυτό ήταν ένα ιστορικό γκολ. Σε ηλικία 19 ετών και 136 ημερών, ο Γιλντίζ έγινε ο νεότερος ηλικιακά παίκτης της Γιουβέντους στο Champions League, ξεπερνώντας τον θρυλικό Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Ο οποίος κατείχε το εν λόγω ρεκόρ από το 1995, όταν είχε σκοράρει για την Γιούβε απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, σε ηλικία τότε 20 ετών και 308 ημερών. Όπως και ο Ντελ Πιέρο τότε, έτσι και ο Γιλντίζ τώρα αμφότεροι σημείωσαν ένα γκολ «ζωγραφιά». Και οι δύο με το νούμερο «10» στην πλάτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα