Κέιν για την ισοφάριση της Λεβερκούζεν στο 94': «Πάντα πονάει...»

Newsroom
Μπάγερν

bet365

Ο Χάρι Κέιν παραδέχτηκε ότι πάντοτε πονάει όταν η ομάδα δέχεται γκολ στην «εκπνοή» ενός αγώνα και τόνισε ότι βρίσκεται ακόμα σε φάση προσαρμογής.

Ο Χάρι Κέιν δεν κατάφερε να κάνει κάτι για να αποτρέψει τη Μπάγερν Μονάχου από το να χάσει δύο βαθμούς σε μια σύγκρουση στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα στην αρχή της σεζόν εναντίον της Μπάγερ Λεβερκούζεν, έχοντας αντικατασταθεί πριν ο Παλάσιος εκτελέσει εύστοχα ένα αμφισβητούμενο πέναλτι για να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 94ο λεπτό!

Ο Άγγλος επιθετικός είπε στη συνέχεια ότι αισθάνεται ότι «μπορεί να βελτιωθεί» καθώς συνεχίζει να προσαρμόζεται στη ζωή στη Γερμανία και παραδέχτηκε στη συνέχεια: «πονάει». Ο έμπειρος στράικερ είχε σκοράρει το πρώτο γκολ για την Μπάγερν μετά από μόλις επτά λεπτά, το τέταρτο γκολ του σε ισάριθμους αγώνες για τη νέα του ομάδα, αλλά αντικαταστάθηκε στο 85ο λεπτό με τους πρωταθλητές Γερμανίας να προηγούνται με 2-1 και οι «ασπιρίνες» βρήκαν τον τρόπο να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στην «εκπνοή».

Για τον Κέιν, ήταν δύσκολο να το διαχειριστεί: «Πάντα πονάει όταν δέχεσαι έτσι ένα γκολ την τελευταία στιγμή με τέτοιου είδους αποφάσεις». Ο προπονητής της ομάδας Τόμας Τούχελ, ήταν επίσης απογοητευμένος. «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Αλλά αν πάρεις το προβάδισμα στο 86ο θα πρέπει να πάρεις τους τρεις βαθμούς ακόμα κι αν η ισοπαλία θα ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα».

Ευτυχώς για την Μπάγερν όμως, ο Κέιν πιστεύει ότι εξακολουθεί να βρίσκει τα πατήματά του μετά την αλλαγή σκηνικού και τη μεταγραφή απ' την Τότεναμ, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τόνισε μετά τον αγώνα ότι τα καλύτερά του δεν έχουν έρθει ακόμη: «Φυσικά είμαι πάντα χαρούμενος που σκοράρω, γενικά ακόμα μόλις γνωρίζω την ομάδα, νομίζω ότι μπορώ να βελτιωθώ.Αυτό θα συμβεί - είναι απλώς μέρος του ποδοσφαίρου. Νιώθω ότι σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι, γνωρίζω περισσότερο τους συμπαίκτες μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα