Ντόρτμουντ: Παραχωρεί τον Φίλκρουγκ μετά την άφιξη του Γκιρασί

Ντόρτμουντ: Παραχωρεί τον Φίλκρουγκ μετά την άφιξη του Γκιρασί

Newsroom
Fullkrug

bet365

Με την άφιξη του Σερού Γκιρασί στη Βεστφαλία, η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι «ανοιχτή» στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Νίκλας Φίλκρουγκ, μόλις ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του στο σύλλογο.

Μόλις έναν χρόνο μετά την άφιξή του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, το μέλλον του Νίκλας Φίλκρουγκ στους Βεστφαλούς είναι εξαιρετικά αμφίβολο.

Μάλιστα, η Ντόρτμουντ φαίνεται πως έχει ανοίξει ήδη την πόρτα της εξόδου στον διεθνή Γερμανό, λίγες ημέρες μετά την επίτευξη της μεταγραφής του Σερού Γκιρασί από την Στουτγκάρδη.

Ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ, ξεκαθάρισε στη γερμανική «Bild» την κατάσταση που επικρατεί πλέον στην ομάδα, η οποία έχει στο ρόστερ της τέσσερις επιθετικούς. Πέραν του Γκιρασί, οι Βεστφαλοί έχουν στη «φαρέτρα» τους τον φιλόδοξο νεαρό Γιουσουφά Μουκόκο και τον αξιόπιστο Σεμπαστιάν Αλέ.

Ο Κελ σχολίασε ότι δεν θα είναι ιδανικό για τον σύλλογο να ξεκινήσει τη σεζόν με τέσσερις επιθετικούς, παρά τα θετικά στοιχεία που μπορεί να φέρει ο υγιής ανταγωνισμός.

Να θυμίσουμε ότι ο Φίλκουργκ ήρθε από τη Βέρντερ Βρέμης έναντι 17 εκατομμυρίων ευρώ πραγματοποιώντας μία μεστή σεζόν με την Ντόρτμουντ με 15 γκολ και 10 ασίστ σε 43 συμμετοχές. Το συμβόλαιό του λήγει το 2026, με την ομάδα του πάντως να φαίνεται πρόθυμη να τον παραχωρήσει.

Πάντως, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μίλαν έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του 31χρονου Γερμανού και μένει να δούμε πού θα τον βρει τελικά η νέα σεζόν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα