Μπάγερν Μονάχου: «Καμπανάκι» με Μουσιάλα, χάνει τα ματς της Γερμανίας με πρόβλημα στο ισχίο

Newsroom
musiala

bet365

Προληπτικά εκτός αποστολής για την εθνική Γερμανίας τέθηκε ο Τζαμάλ Μουσιάλα, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ισχίο του που θα τον κρατήσει μακριά από τη δράση για λίγο διάστημα.

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε ότι ο Τζαμάλ Μουσιάλα ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο ισχίο που διαπιστώθηκε έπειτα από σχετικές ιατρικές εξετάσεις.

Ο Μουσιάλα ένιωθε ενοχλήσεις από την αναμέτρηση με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και τώρα θα μείνει προληπτικά εκτός δράσης για το επόμενο διάστημα, προκειμένου να αναρρώσει και να μην επιβαρύνει άλλο το ισχίο του.

Ως εκ τούτου, δεν θα αγωνιστεί με τη Γερμανία για τα ματς του Nations League κόντρα σε Βοσνία Ερζεγοβίνη και Ολλανδία, με τη θέση του να παίρνει ο Τζέιμι Λέβελινγκ της Στουτγκάρδης. Το πιο πιθανό είναι να μην δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης την Κυριακή (06/10), ενώ αναμένεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με το σύλλογο μετά τη διακοπή.

Οι Βαυαροί είχαν προστατεύσει τον Μουσιάλα στην πρόσφατη ήττα από την Άστον Βίλα στο Champions League, καθώς ο Γερμανός δεν ξεκίνησε βασικός, αλλά αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα