Μπάγερν Μονάχου - Στουτγκάρδη 4-0: Ξέσπασαν και επέστρεψαν στις νίκες οι Βαυαροί με «σούπερ» Κέιν

Άρτεμις Κλεφτάκη

bet365

Το «σόου» του Χάρι Κέιν έδωσε τη νίκη στην Μπάγερν Μονάχου απέναντι στη Στουτγκάρδη με 4-0, ανεβάζοντας ξανά τους Βαυαρούς στην κορυφή της βαθμολογίας. Όλη προσοχή στρέφεται τώρα στο ματς με την Μπαρτσελόνα (23/10).

Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη Στουτγκάρδη για την 7η αγωνιστική της Bundesliga (4-0) και πάτησε ξανά κορυφή. Μέτριο από πλευράς αγώνα το πρώτο ημίχρονο, ο Κέιν το πήρε... προσωπικά στο δεύτερο μέρος και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη για τους Βαυαρούς που τώρα στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με την Μπαρτσελόνα για το Champions League (23/10, 22:00).

Η ομάδα του Κομπανί είχε την κατοχή, αλλά δυσκολεύτηκε πολύ να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Νούμπελ, με την πιο αξιόλογη στιγμή να είναι αυτή στο 3ο λεπτό με το σουτ του Γκνάμπρι που πέρασε άουτ. Αγωνία για τον τραυματισμό του Πάβλοβιτς στο 8', καθώς ο Γερμανός χτύπησε σοβαρά στον ώμο του και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Στην επανάληψη, η Μπάγερν ανέβασε «στροφές» και... καθάρισε το ματς μέσα σε τέσσερα λεπτά. Ο Κέιν, που είχε μείνει μακριά από τα αντίπαλα δίχτυα σε δύο αγωνιστικές, έκανε το 1-0 στο 57' όταν το μακρινό σουτ που επιχείρησε βρήκε στα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 61', ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματα των Βαυαρών μετά από σύγχυση στην άμυνα της Στουτγκάρδης, ενώ το χατ-τρικ ολοκληρώθηκε στο 80' με κοντινό «ριμπάουντ». Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κομάν στο 89'.

Στους 17 βαθμούς η ομάδα του Κομπανί, όσους έχει και η Λειψία που έπεσε στη δεύτερη θέση. Η Στουτγκάρδη παρέμεινε στους εννέα και στην ένατη θέση.

 

Μπάγερν Μονάχου (Βινσέντ Κομπανί): Νόιερ, Γκερέιρο (68' Λάιμερ), Ουπαμεκανό (82' Γκορέτσκα), Κιμ, Ντέιβις, Κίμιχ, Πάβλοβιτς (8' Παλίνια), Ολίσε (68' Σανέ), Μίλερ, Γκνάμπρι (68' Κομάν), Κέιν

Στουτγκάρδη (Σεμπάστιαν Χένες): Νούμπελ, Βάγκνομαν, Ρουάλτ, Σαμπότ, Χέντρικς (67' Μίτελσταντ), Καραζόρ, Στίλερ, Ρίντερ, Ουντάβ (74' Τουρέ), Λέβελινγκ (74' Βολτεμάντε), Ντεμίροβιτς (67' Μιγιό)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα