Ολυμπιακός: Πρόκριση μέσα στη Βουλγαρία

Ολυμπιακός: Πρόκριση μέσα στη Βουλγαρία

Ολυμπιακός: Πρόκριση μέσα στη Βουλγαρία

bet365

Ο Ολυμπιακός απόψε (10/8, 21.00, MEGA, Novasports 2HD, Gazzetta) στην Huvepharma Arena του Ράζγκραντ, καλείται να πάρει την πρόκριση για τα playoff του Champions League απέναντι στην Λουντογκόρετς.

Μετά το 1-1 στο Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός έχει έναν στόχο απόψε το βράδυ (10/8, 21.00, MEGA, Novasports 2HD, Gazzetta) : Να προκριθεί στα playoff του Champions League απέναντι στη Λουντογκόρετς, που έδειξε και στο Φάληρο ότι είναι «σκληρό καρύδι».

Ο Μαρτίνς, ξέρει πολύ καλά ότι η ομάδα του πρέπει να δείξει άλλο πρόσωπο, σε σχέση μ' αυτό που έδειξε στο Φάληρο. Δεν έχει εξάλλου άλλα περιθώρια.

Πάμε να δούμε πώς θα ξεκινήσει η ομάδα.

Στο τέρμα παραμένει ο 18χρονος Τζολάκης. Στην άμυνα θα είναι από αριστερά προς τα δεξιά: Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σεμέδο, Ανδρούτσος.

 

Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά για πρώτη φορά φέτος θα είναι στον άξονα.

Το βαρύ πυροβολικό, Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα είναι στην κορυφή, ενώ Βαλμουενά και Μασούρας θα είναι στα άκρα. Ο Ολυμπιακός πάει όσο πιο πλήρης γίνεται για την πρόκριση!

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή που βρίσκεται στη Βουλγαρία βρίσκονται και οι εξής ποδοσφαιριστές: Βατσλίκ, Καραργύρης, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Χασάν.

Με μία βασική απουσία οι Βούλγαροι

Σημαντική απουσία για τους Βούλγαρους είναι αυτή του Τεκπετέι, που είναι από τα βασικά εξτρέμ της ομάδας.

Στο 4-3-3 αναμένεται να δούμε τους:

Καλίνα στο τέρμα και Ικόκο, Πλαστούν, Βέρντον, Νεντιάλκοβ στην άμυνα. Σόουζα, Γκονσάλβες, Μπατζί θα είναι στον άξονα και οι Ντεσποντόβ, Σωτηρίου, Βάντερσον θα αποτελούν την τριάδα της επίθεσης.

Πάντως, οι πρωταθλητές Ελλάδας, θα παίξουν μπροστά σε 5.000 οπαδούς της Λουντογκόρετς, που ανακοίνωσε sold out καθώς η δίψα για ευρωπαϊκή διάκριση στην ομάδα είναι τεράστια.

Θυμίζουμε πως διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ισραηλινός Γκρίνφιλντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα