Ροντινέι: «Πέρυσι δεν τα πήγαμε καλά στην αρχή αλλά στο τέλος πήραμε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης»

Ο Ροντινέι

bet365

Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός μιλώντας ως εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού στην κάμερα της NOVA έδωσε μία δική του οπτική για την κατάσταση στον σύλλογο.

Ο Ροντινέι, που ήταν από τους λίγους παίκτες που έβγαλαν ένα θετικό πρόσημο στην Τρίπολη και στο Αστέρας - Ολυμπιακός (1-0), στις δηλώσεις του στη NOVA επισήμανε:

Για την ήττα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη από τον Αστέρα AKTOR: «Δεν είναι ότι κάτι φταίει για την ήττα. Απλά είναι δύσκολα τα παιχνίδια αυτά. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και πρέπει να νικήσουμε τα υπόλοιπα ματς. Έχω μία φράση που λέω πάντα: δεν έχει σημασία πως αρχίζεις την χρονιά, αλλά πως τελειώνει. Πέρυσι δεν τα πήγαμε καλά αλλά στο τέλος πήραμε τον τίτλο του Πωρταθλητή Ευρώπης».

Για τον τίτλο του Conference League: «Τα δώσαμε όλα σήμερα. Έχουμε την ποιότητα. Γνωρίζω ότι παίζω στον καλύτερο ελληνικό σύλλογο αλλά δεν υπάρχει κάθε μέρα το Conference League. Δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερό μας εαυτό. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα: η νίκη, η ήττα και η ισοπαλία. Είμαι σίγουρος 100% ότι τα πράγματα θα τα αλλάξουμε και ο Ολυμπιακός θα μπει στον σωστό δρόμο».

Για το αν μιλάει σαν αρχηγός του Ολυμπιακού: «Μιλάω πάντα εκ μέρους του εαυτού μου αλλά και όλων των συμπαικτών του. Γνωρίζουμε τί ομάδα είμαστε: αυτό είπα και στους συμπαίκτες μου. Είναι στην αρχή της διοργάνωσης και δεν πρέπει να 'τρελαινόμαστε'. Σημασία έχει τί καταφέρνεις στο τέλος, όπως και πέρυσι. Μπορεί την Τετάρτη να νικάς και την Κυριακή να χάνεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αλλάζουν πολλά στο ποδόσφαιρο μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα».

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα