Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός: Οι αποδόσεις που δείχνουν… πρόκριση!

Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός: Οι αποδόσεις που δείχνουν… πρόκριση!

Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός: Οι αποδόσεις που δείχνουν… πρόκριση!
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο 4-3-3 και ο Μαρτίνς ετοιμάζει μια 11άδα περισσότερο προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κρίσιμου αγώνα με την Λουντογκόρετς.

bwin- Προκριματικά Champions League με μεγάλες αποδόσεις και κορυφαίο Live Στοίχημα! |21+

Η ανάγκη της νίκης είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική κι αυτό το έχουν καταλάβει όλοι στο Λιμάνι. Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει τον κόσμο του τα τελευταία χρόνια στην αίγλη του Champions League και ένας πιθανός αποκλεισμός στον τρίτο προκριματικό δεν περνάει καν σαν ενδεχόμενο από το μυαλό του Πέντρο Μαδρτίνς και των παικτών του. Απόδοση 2.35 στην bwin η νίκη του Ολυμπιακού μέσα στη Βουλγαρία!

Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τους παίκτες του και προσανατολίζεται στην επιστροφή του 4-3-3, ενός σχήματος, με το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει σημαντικά αποτελέσματα. Η επιστροφή του Μπουχαλάκη στη μεσαία γραμμή, καθώς και των Ελ Αραμπί και Εμβιλά, που αναμένεται αυτή τη φορά να παίξουν βασικοί, μιας και είναι πιο έτοιμοι, αποτελούν στοιχεία που ενισχύουν τον Ολυμπιακό και αναμένεται να του επιτρέψουν να ελέγξει καλύτερα τη μάχη της μεσαίας γραμμής και να ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους. Απόδοση 3.80 να νικήσουν οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να δεχθούν γκολ.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους από εκεί που ο αντίπαλος δεν το περιμένει και θα αναζητήσει το γρήγορο γκολ, που θα τον βοηθήσει να διαχειριστεί καλύτερα το υπόλοιπο του αγώνα. Στην bwin, το ενδεχόμενο να σημειωθεί ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 2.65, ενώ το να σκοράρει ο Ολυμπιακός ένα τέρμα στα πρώτα 45' έχει απόδοση 2.75! Αν, μάλιστα, καταφέρει να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα «κλειδώσει» την πρόκριση και η πιθανότητα αυτή έχει απόδοση 3.50 στην bwin!

Τα προκριματικά του Champions League παίζουν στην bwin με νέα ειδικά στοιχήματα! |21+

Όπως και να ξεκινήσει η αναμέτρηση, η Λουντογκόρετς απέδειξε μέσα στο Φάληρο ότι είναι μια επικίνδυνη ομάδα και το γεγονός ότι ο τερματοφύλακας Τζολάκης ήταν ο κορυφαίος των Πειραιωτών στο πρώτο ημίχρονο αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Έτσι, το να κερδίσει η Λουντογκόρετς το πρώτο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός το ματς έχει δίνεται σε απόδοση 29.00 στην bwin, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρουν στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 1.75.

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ένα γκολ αρκεί στους παίκτες του Ολυμπιακού, προκειμένου να προκριθούν στα play off κι από εκεί να διεκδικήσουν απέναντι σε Μάλμε ή Ρέιντζερς την είσοδο στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League. Απόδοση 2.30 το να κερδίσει μια ομάδα με ακριβώς ένα γκολ διαφορά. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να είναι η ομάδα αυτή, γνωρίζοντας ότι ένα σκορ 0-1 φτάνει και... περισσεύει για την πρόκριση. Μάλιστα, το συγκεκριμένο σκορ έχει απόδοση 8.00 στην bwin!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα