Μέσι: Από τον Μανωλά στον Μπενζεμά, τα πέντε... δράματα του Αργεντινού

Newsroom
Μέσι: Από τον Μανωλά στον Μπενζεμά, τα πέντε... δράματα του Αργεντινού

bet365

Πέμπτη διαδοχική χρονιά που ο Λιονέλ Μέσι αποκλείεται από το Champions League με... δραματικό τρόπο.

Ο Λιονέλ Μέσι άφησε το καλοκαίρι τη Μπαρτσελόνα για να κυνηγήσει το όνειρο του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν! Ωστόσο, ο Αργεντινός σταρ στη φάση των «16» είδε τη Ρεάλ να αφήνει την ομάδα του εκτός συνέχειας και τον ίδιο να μη μπορεί να αντιδράσει. Πέμπτος διαδοχικός αποκλεισμός με... δράμα για τον Λιονέλ Μέσι, πέμπτη χρονιά που ο Αργεντινός σταρ δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει ένα τρόπαιο. Τη σεζόν 2017-18 ο Μανωλάς και η Ρόμα του στέρησαν το όνειρο με μια απίθανη ανατροπή.

Την επόμενη χρονιά είχαμε το... θαύμα του Άνφιλντ, σε μια μοναδική παράσταση της Λίβερπουλ. Το 2019-2020 το παιχνίδι με τη Μπάγερν ήταν σκέτο... δράμα, με τη Μπάρτσα του Μέσι να γνωρίζει τον απόλυτο διασυρμό με 8-2. Το 2020-21 ο Μέσι είδε τη λάμψη του Μπαπέ να σκεπάζει και το Καμπ Νόου, με τη Μπάρτσα να μένει εύκολα εκτός. Φέτος, ο Μέσι το πίστεψε, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να βοηθήσει τον Μπαπέ! Η Ρεάλ του Μπενζεμά υπέγραψε ακόμα ένα... δράμα για τον Μέσι και πολλοί αναρωτιούνται αν ήρθε το τέλος της εποχής του Μέσι...


 


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα