Ντερμπάρα Μπάγερν-Μπαρτσελόνα με γκολ και... ισορροπία στο 4,5!

Newsroom
Ντερμπάρα Μπάγερν-Μπαρτσελόνα με γκολ και... ισορροπία στο 4,5!
Το Champions League παίζει μπάλα για δεύτερη σερί εβδομάδα στο Πάμε Στοίχημα, με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Από την πρεμιέρα στη δεύτερη αγωνιστική με διαφορά έξι μόνο ημέρες. Με το φετινό Champions League απλά δεν υπάρχει χρόνος για... ανάσα, αλλά αυτό σημαίνει ακόμα πιο έντονες συγκινήσεις και ακόμα περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, μέσα από το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Οι τρέχουσες αποδόσεις είναι οι καλύτερες που προσφέρθηκαν ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ και με αφορμή τις μεγάλες «μάχες» στ' «αστέρια», βάζουμε στο μικροσκόπιο μερικά από τα κορυφαία σημεία της αγωνιστικής.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Τότεναμ (19:45)

Τότεναμ - Μαρσέιγ 2-0: Με τη σφραγίδα του Ριτσάρλισον! (vid) | Gazzetta

Η δεύτερη «στροφή» των ομίλων φέρνει αντιμέτωπες σε αρκετούς ομίλους τις ομάδες που ξεκίνησαν με το... δεξί στην πρεμιέρα. Κι αυτή η περίπτωση ισχύει και στον 4ο όμιλο, όπου η ανεβασμένη Σπόρτινγκ Λισαβόνας του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου υποδέχεται την αήττητη ως τώρα στη σεζόν, Τότεναμ.

Οι Λουζιτανοί θριάμβευσαν στη Φρανκφούρτη επί της Άιντραχτ με 3-0 και ξεκίνησαν ιδανικά την ευρωπαϊκή τους σεζόν, ενώ συνέχισαν με την ίδια φόρα και πήραν άνετη νίκη και στο πρωτάθλημα, χτίζοντας σιγά-σιγά νικηφόρο σερί τριών αγώνων με καθαρό παθητικό.

Από την άλλη, οι Σπερς έχουν το πλεονέκτημα της ξεκούρασης, καθώς το ματς της πρόσφατης αγωνιστικής ματαιώθηκε λόγω του πένθους στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Αυτό ενδέχεται να δώσει έξτρα φρεσκάδα στους Λονδρέζους σε μια απαιτητική έδρα και μια αναμέτρηση που προβλέπεται «ανοιχτή» και ως προς το αποτέλεσμα και ως προς την εικόνα του παιχνιδιού.

Με δεδομένο ότι η Τότεναμ δεν έχει νικήσει σε δύο από τις τρεις εκτός έδρας αποστολές της φέτος και μάλιστα, δέχθηκε και στις δύο γκολ, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Λισαβόνα φαντάζει πιθανό. Και ίσως είναι η ώρα των σούπερ φορμαρισμένων Σπερς να επιστρέψουν στις νίκες μακριά από το «Tottenham Stadium», γι' αυτό και πάμε με συνδυαστικό στοίχημα: διπλό της Τότεναμ και να σκοράρουν και οι δύο με απόδοση 4,00 στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Μπάγερν - Μπαρτσελόνα (22:00)

Κάντιθ – Μπαρτσελόνα 0-4: Τεσσάρα κορυφής στη La Liga σε βαριά ατμόσφαιρα (vid) | Gazzetta

Είναι αναμφίβολα το ματς της αγωνιστικής. Ευρωπαϊκό ντέρμπι με έντονο πρόσφατο παρελθόν, αφού οι Μπλαουγκράνα ακόμα προσπαθούν να ξεχάσουν τις δύο ήττες με 3-0 της περασμένης σεζόν και φυσικά, το εμφατικό 8-2 του 2020. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνει, πάντως, είναι να φύγει με το διπλό από το Μόναχο, απέναντι σε μία Μπάγερν που άλλα έδειξε στις αρχές της Bundesliga κι άλλα δείχνει τελευταία.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις οι σερί αποτυχίες, οι δύο μάλιστα στην «Allianz Arena» (Γκλάντμπαχ, Στουτγκάρδη) και ήδη βγαίνουν προς τα έξω προστριβές στα αποδυτήρια, μεταξύ του Γιούλιαν Νάγκελσμαν και των παικτών. Όπως και να έχει, η Μπάγερν δεν έχει ηττηθεί σε ματς ομίλων από το 2016 (!) και στο πρώτο ευρωπαϊκό τεστ κόντρα στην Ίντερ πήρε άριστα, επικρατώντας με 2-0 στο Μιλάνο με πρωταγωνιστή τον Σανέ.

Η Μπαρτσελόνα από την άλλη βρίσκεται σε ολοένα και καλύτερο φεγγάρι, πέτυχε εννέα γκολ μέσα τέσσερις μέρες (Πλζεν, Κάντιθ) και σε αντίθεση με τις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις κόντρα στην Μπάγερν, αυτή τη φορά έχει με το μέρος της τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που επιστρέφει στη Βαυαρία λίγους μήνες μετά το «αντίο».

Φαινομενικά πάμε σε μάχη... αλληλοεξουδετέρωσης με πολλά γκολ, που θα δικαιολογήσει κι άλλον τον τίτλο «όμιλος του θανάτου». Το στοίχημα για ισοπαλία και Under 5,5 γκολ δίνει απόδοση 4,5 στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Κι αν κάποιος θέλει να ποντάρει υπέρ των Μπλαουγκράνα, επίσης στο 4,5 υπάρχει το συνδυαστικό στοίχημα διπλό της Μπαρτσελόνα και να σκοράρει ο Λεβαντόφσκι!

Μαρσέιγ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00)

Μαρσέιγ - Λιλ 2-1: 'Εκανε την ανατροπή και «έπιασε» την Παρί

Ματς που μπορεί να κρίνει πολλά στην οικονομία του τέταρτου ομίλου. Αμφότερες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα και αν θέλουν να συνεχίσουν να έχουν υπαρκτές ελπίδες για κάτι καλύτερο από την 3η θέση, η νίκη είναι μονόδρομος.

Η Μαρσέιγ πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο εντός συνόρων, πραγματοποιεί ιστορικό ξεκίνημα υπό τις οδηγίες του Ιγκόρ Τούντορ στη Ligue 1 (6-1-0) και δεν έχει επιτρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν να ξεμακρύνει ούτε βαθμό. Το ματς στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ το έχασε στο φινάλε από το... κεφάλι του Ριτσάρλισον και με το καυτό «Βελοντρόμ» σύμμαχο της, η ομάδα της Μασσαλίας φιλοδοξεί στο τρίποντο που θα τη βάλει γερά στο κόλπο της πρόκρισης.

Από την άλλη, η Άιντραχτ μετά την ήττα από τη Σπόρτινγκ, υπέστη νέο κάζο στο σπίτι της από τη Βόλφσμπουργκ και πάλι χωρίς να σκοράρει. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως κρατούσε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο. Με αυτό ως δεδομένο, και με εξίσου σημαντικό παράγοντα το ότι η Μαρσέιγ έχει νικήσει στα τρία εντός έδρας ματς της ως τώρα που ήταν ισόπαλη στην ανάπαυλα, προτείνουμε το στοίχημα Χ ημίχρονο, άσο τελικό στο 709 του κουπονιού με απόδοση 4,25.

Λίβερπουλ - Άγιαξ (22:00)

Νούνιες: «Συγγνώμη σε όλο το Λίβερπουλ, δεν θα ξανασυμβεί» | Gazzetta

Η μεν Λίβερπουλ προέρχεται από την πιο βαριά της ήττα στην ιστορία της στο Champions League. Το 4-1 από τη Νάπολι, συνοδευόμενο από την αποκαρδιωτική εμφάνιση, ενέτεινε τον προβληματισμό που επικρατεί στη φετινή Λίβερπουλ και πλέον αναζητείται αντίδραση.

Ο δε Άγιαξ, όμως, εξέπληξε θετικά στην πρεμιέρα όποιον περίμενε πως η αποδυνάμωση σε ρόστερ και πάγκο θα του χαμήλωναν το ευρωπαϊκό ταβάνι. Ο Αίαντας διέλυσε με 4-0 τη Ρέιντζερς παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κι έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, δείγμα της πληρότητας και της πληθώρας επιλογών. Για την ακρίβεια, οι Ολλανδοί μετά την απώλεια του Σούπερ Καπ από την PSV, δεν έχουν αντίπαλο για άλλη μια χρονιά εντός συνόρων και συνεχίζουν δίχως την παραμικρή βαθμολογική απώλεια σε όλες τις διοργανώσεις (7-0-0) με συνολικά γκολ 25-3!

Φυσικά, το εμπόδιο της Λίβερπουλ και του «Άνφιλντ» δεν συγκρίνεται με κανένα από όσα πέρασε επιτυχώς ως τώρα, ειδικά από τη στιγμή που οι Reds αναμένονται και πάλι διψασμένοι για να ξεσπάσουν μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Συν τοις άλλοις, το κίνητρο είναι και πρακτικό για τη Λίβερπουλ καθώς χρειάζεται τους βαθμούς στον απαιτητικό πρώτο όμιλο, αν και οι απουσίες κρίσιμων παικτών παραμένουν και προστέθηκε σε αυτές και εκείνη του (ντεφορμέ) Άντι Ρόμπερτσον (θα παίξει ο Κώστας Τσιμίκας).

Άλλη μία αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον που μπορεί να καταλήξει οπουδήποτε, δεν αποκλείεται ο Αίαντας να μείνει όρθιος και να φύγει με τον βαθμό από το Μέρσεϊσαϊντ, για αυτό πάμε με το Χ σε απόδοση 4,85 από το Πάμε Στοίχημα (κωδικός 708).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα