Αλέγκρι - Γιουβέντους: Τον στηρίζει ο Ανιέλι

Αλέγκρι - Γιουβέντους: Τον στηρίζει ο Ανιέλι

Newsroom
Αλέγκρι - Γιουβέντους: Τον στηρίζει ο Ανιέλι

bet365

Η ήττα στη Χάιφα από τη Μακάμπι φέρνει τη Γιουβέντους ουσιαστικά εκτός Champions League, όμως ο Αλέγκρι έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης.

Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2013-14 η Γιούβε είναι πολύ πιθανό να μην πάρει μέρος στα νοκ άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης! Αμέσως μετά την ήττα από τη Μακάμπι, τα ιταλικά ΜΜΕ τόνιζαν πως το μέλλον του Μαξ Αλέγκρι στη Γιούβε είναι δυσοίωνο, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Αντρέα Ανιέλι φρόντισε να στηρίξει απόλυτα τον Ιταλό κόουτς, χωρίς να κρύψει το θυμό και την απογοήτευσή του για τη Γιούβε, η οποία είναι στο -10 από την κορυφή στο Καμπιονάτο και ισόβαθμη με τη Μακάμπι Χάιφα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«H βραδιά είναι δύσκολη, η περίοδος είναι δύσκολη. Είναι μία στιγμή ανάληψης ευθυνών και είμαι εδώ για αυτό. Αισθάνομαι ντροπή γι' αυτό που συμβαίνει, είμαι οργισμένος, όμως ξέρω επίσης ότι το ποδόσφαιρο παίζεται με 11 παίκτες, χάνεται με 11 και κερδίζεται με 11. Σε μία κατάσταση όπως αυτή, δεν είναι θέμα ενός μόνο ατόμου. Είναι θέμα του συνόλου. Αισθάνομαι ντροπή, οι οπαδοί κουράζονται που είναι στους δρόμους και επιστρέφουν από το γήπεδο αυτή τη στιγμή, ο Αλέγκρι είναι προπονητής της Γιουβέντους και θα παραμείνει» είπε το αφεντικό της «Μεγάλης Κυρίας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα