Πρόεδρος Ίντερ: «Σέβομαι τη Σίτι, αποδίδουμε απέναντι σε δυνατές ομάδες»

inter_atalanta

bet365

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στιβ Ζανγκ, διαβεβαίωσε πως η ομάδα του σέβεται τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά ξεκαθάρισε πως οι Νερατζούρι δεν πρόκειται να τη φοβηθούν.

Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ ετοιμάζονται να παλέψουν για την κούπα του μεγάλου τελικού του Champions League στην Κωνσταντινούπολη.

Πρόκειται για τον πρώτο τελικό του Champions League για τον πρόεδρο της Ίντερ, Στιβ Ζανγκ, ο οποίος έφτασε στην ομάδα το 2018 σε ηλικία 26 ετών όντας ο νεαρότερος στην ιστορία του συλλόγου. Επανέφερε τον σύλλογο από το Μιλάνο στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου 12 χρόνια μετά όταν είχε κάνει το τρεμπλ.

Στις δηλώσεις του ενόψει του τελικού εξέφρασε τον σεβασμό του προς την αγγλική ομάδα αλλά τόνισε πως οι Νερατζούρι δεν πρόκειται να τη φοβηθούν.

«Σέβομαι βαθύτατα τη Σίτι, είναι μια υπέροχη ομάδα, αλλά έχουμε την ποιότητα να σταθούμε απέναντί ​​της. Τα τελευταία χρόνια, όσο πιο ψηλά έχει τεθεί ο πήχης για τους αντιπάλους μας, τόσο καλύτερα αποδίδουμε. Η Ίντερ αποδίδει απέναντι σε δυνατές ομάδες», δήλωσε ο Κινέζος σε συνέντευξή του στην «La Gazzetta dello Sport».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα