Τελικός Champions League 2023: Το Gazzetta στην προπόνηση της Ίντερ – Χαμόγελα και πίστη πως… γίνεται! (vids)

Τελικός Champions League 2023: Το Gazzetta στην προπόνηση της Ίντερ – Χαμόγελα και πίστη πως… γίνεται! (vids)

inter2

bet365

To Gazzetta σας μεταφέρει το κλίμα από την τελευταία προπόνηση της Ίντερ πριν τον μεγάλο τελικό του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιάννης Σαπουντζάκης

Είναι αλήθεια πως ο φετινός τελικός του Champions League έχει ένα ξεκάθαρο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από την Μάντσεστερ Σίτι. Το είπε, άλλωστε και ο ίδιος ο τεχνικός της Ίντερ πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι αυτήν τη στιγμή, η καλύτερη στον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά, τόσο ο Ιταλός τεχνικός όσο και οι ποδοσφαιριστές του εμφανίστηκαν στη συνέντευξη Τύπου να έχουν πίστη στις δυνατότητες τους. Εξήγησαν, μάλιστα, πως ο δρόμος τους μέχρι τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου κάθε άλλο παρά εύκολος ήταν. Υπενθύμισαν σε όλους πως για να φτάσουν ως την Κωνσταντινούπολη χρειάστηκε να προκριθούν από έναν όμιλο στον οποίο βρίσκονταν ακόμα η Μπάγερν Μονάχου και η Μπαρτσελόνα.

Ανάλογο ήταν το κλίμα και στην τελευταία προπόνηση των «νερατζούρι» πριν τον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο που το Σάββατο θα φιλοξενήσει τη σπουδαία αναμέτρηση. Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, υπήρξαν πολλές πλάκες μεταξύ τους όσο έπαιξαν κορόιδο, αλλά και πολλά χειροκροτήματα σε όμορφα τελειώματα που αποτέλεσαν μέρος της άσκησης που ακολούθησε.

Δείτε βίντεο του Gazzetta από την τελευταία προπόνηση της Ίντερ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα