Πανζουρλισμός στα πέναλτι του Παναθηναϊκού: Έξαλλοι πανηγυρισμοί ενώ έπαιζαν κλαρίνα (vid)

Πανζουρλισμός στα πέναλτι του Παναθηναϊκού: Έξαλλοι πανηγυρισμοί ενώ έπαιζαν κλαρίνα (vid)

Newsroom
Παναθηναϊκοί πανηγυρίζουν

bet365

Χαμός σε όλη την Ελλάδα από τους πανηγυρισμούς στα πέναλτι που έδωσαν την πρόκριση στον Παναθηναϊκό επί της Μαρσέιγ.

Πανίκος. Μόνο με αυτή τη λέξη μπορεί να περιγράψει κάποιος το τι έγινε χθες το βράδυ εκεί κοντά στα μεσάνυχτα και περίπου μία ώρα αργότερα, στα κρίσιμα πέναλτι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μαρσέιγ.

Οι φίλοι του "τριφυλλιού" άφησαν στην άκρη τις καλοκαιρινές ποταρες στα νησιά και στους παραθαλάσσιους προορισμούς, απομακρύνθηκαν από τα παραδοσιακά πανηγύρια που υπάρχουν σε όλη τη χώρα ανήμερα της Παναγίας και στήθηκαν μπροστά από μια τηλεόραση για να δουν την ρεβάνς με τους Μασσαλους.

Μπορεί αυτή να τραβηξε λίγο παραπάνω αλλά η εξέλιξη της, τους αποζημίωσε και με τα παραπάνω… Τόσο το πέναλτι της ισοφάρισης του Φώτη Ιωαννίδη στις καθυστερήσεις, όσο και αυτό του Φίλιπ Μλαντενοβιτς με το οποίο σφραγίστηκε η πρόκριση ,πανηγυριστηκε έξαλλα…

Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω βίντεο, σε κάποιες περιπτώσεις τα κλαρίνα από το κοντινό πανηγύρι ακούγονταν σε κοντινή απόσταση…

Δείτε τα βίντεο…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα