Μίλαν - Παρί Σεν Ζερμέν 2-1: Ζωντανή για πρόκριση με τη σφραγίδα Ζιρού!

Ζιρού Champions League

bet365

Ο 37χρονος Ζιρού το πήρε πάνω του, η Μίλαν επικράτησε 2-1 στο ντέρμπι της Παρί κι έμεινε ολοζώντανη στη μάχη της πρόκρισης στα νοκ άουτ.

Η Μίλαν βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως με εντυπωσιακή ανατροπή νίκησε 2-1 την Παρί Σεν Ζερμέν, παίρνοντας την πρώτη νίκη στο φετινό Champions League. Ο 37χρονος Ζιρού έγινε ο γηραιότερος Γάλλος (37 ετών και 38 ημερών) που σκόραρε στη διοργάνωση και χάρη στο τέρμα του έστειλε τους Ροσονέρι στο -2 από την κορυφή.

Οι οπαδοί των Ροσονέρι υποδέχθηκαν τον Ντοναρούμα πετώντας του ψεύτικα... δολάρια με το πρόσωπό του ηλεκτρίζοντας ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα. Εξαιρετικός ρυθμός στο ντέρμπι και η Μίλαν απείλησε μόλις στο 6' με τον Λόφτους Τσικ. Ωστόσο, στο 6ο λεπτό, ο Σκρίνιαρ απάντησε και με κοντινή κεφαλιά έπειτα από γύρισμα του Βιτίνια πέτυχε το 1-0 για τους Παριζιάνους.

Η Μίλαν αντέδρασε και τρία λεπτά αργότερα ο Λεάο πέτυχε το 1-1 ολοκληρώνοντας ιδανικά με γυριστό σουτ την αντεπίθεση που άρχισε ο ίδιος! Εξαιρετικό το πρώτο 45λεπτο, με την Παρί να έχει δοκάρι στο 27' και τη Μίλαν να... απαντά με μεγάλο τετ α τετ του Ζιρού.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός δεν έμοιαζε με αυτόν του α' μέρους, η Μίλαν ήταν πιο ουσιαστική και στο 50ο λεπτό ο Ζιρού με υπέροχο τελείωμα διαμόρφωσε το 2-1. Η Παρί προσπάθησε να αντιδράσει στο τελευταίο 20λεπτο, ο Μπαπέ όμως νικήθηκε από τον Μενιάν. Οι Ροσονέρι στο 85' είδαν τον Ντοναρούμα να κάνει την επέμβαση της βραδιάς στο σουτ του Οκαφόρ. Ωστόσο, η μεγάλη φάση ήρθε στο τέλος για τους Παριζιάνους με τον Λι Κανγκ - Ιν να σημαδεύει το δοκάρι. Αξίζει να σημειωθεί, πως η τελευταία νίκη - ανατροπή της Μίλαν στο Champions League χάνεται στις 21 Οκτωβρίου 2009, όταν και επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Τιαό, Τ. Ερναντέζ, Λόφτους-Τσικ, Μούσα (84′ Κρούνιτς), Ράιντερς, Πούλισικ (92′ Φλορέντσι), Λεάο (85′ Οκαφόρ), Ζιρού.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ (90′ Μπαρκολά), Λ. Ερναντέζ (65′ Μουκιέλε), Βιτίνια (60′ Λι Κανγκ-Ιν), Ουγκάρτε (60′ Φαμπιάν Ρουίθ), Ζαΐρ-Εμερί, Ντεμπελέ, Μπαπέ, Κολό Μουανί (60′ Ράμος).

6oς Όμιλος
Αποτελέσματα
Ντόρτμουντ - Νιουκάστλ 2-0
Μίλαν - Παρί Σεν Ζερμέν 2-1


Βαθμολογία
1. Ντόρτμουντ 4 (3-2) 7
2. Παρί Σεν Ζερμέν 4 (7-6) 6
3. Μίλαν 4 (2-4) 5
4. Νιουκάστλ 4 (4-4) 4

Επόμενη αγωνιστική 28/11
Παρί Σεν Ζερμέν - Νιούκαστλ
Μίλαν - Ντόρτμουντ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα