Αντσελότι σε ερώτηση για το μέλλον του: «Σας δίνω μια ευκαιρία να κάνετε άλλη ερώτηση»

Αντσελότι σε ερώτηση για το μέλλον του: «Σας δίνω μια ευκαιρία να κάνετε άλλη ερώτηση»

Newsroom
Κάρλο Αντσελότι

bet365

Ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος όταν δέχθηκε -ξανά- ερώτηση σχετικά με το αν θα συνεχίσει ή όχι στον πάγκο της ομάδας της «βασίλισσας».

Στο τελευταίο χρονικά ρεπορτάζ από την Ισπανία, Κάρλο Αντσελότι και Ρεάλ Μαδρίτης, θα συνεχίσουν μαζί και μετά το πέρας του συμβολαίου του Ιταλού τεχνικού. Όμως ο «Καρλέτο» συνεχίζει να δέχεται σε κάθε ευκαιρία ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του και φαίνεται πλέον να έχει αγανακτήσει.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ευρωπαϊκής «μάχης» της Ρεάλ με τη Νάπολι (29/11, 22:00), ο έμπειρος τεχνικός, ρωτήθηκε ξανά και ανέφερε: «Θα το ξαναπώ: δεν μιλάω για το μέλλον μου», αλλά αναφέρθηκε όλα τα τρέχοντα θέματα, όπως το ημερολόγιο, τους τραυματισμούς της ομάδας, το θέμα του τερματοφύλακα, ενώ υπερασπίστηκε και τον Τσάβι.

«Δεν μιλάω για το μέλλον μου, συγγνώμη», απάντησε σε σχετική ερώτηση και πρόσθεσε λίγο αργότερα. «Αν θέλω να μείνω; δεν μιλάω για αυτο. Θα σας δώσω την ευκαιρία να μου κάνετε άλλη μια ερώτηση».

Αναφορικά στους τραυματίες τόνισε: «Το να μιλάμε πολύ για τα προβλήματα που έχουμε και τις απουσίες φαίνεται ασέβεια στους παίκτες που θα βρεθούν αύριο εκεί. Συνεισφέρουν με τρόπους που δεν θα περίμενε κανείς ποτέ. Αν ήμασταν εντάξει με όλα αυτά τα προβλήματα, αυτή η ομάδα, αν και δεν το πίστευες, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Ενώ ερωτηθείς για το αν έχει να συμβουλέψει κάτι τον Τσάβι, ανέφερε: «Με τίποτα. Ο Τσάβι κι εγώ ξέρουμε πολύ καλά το ποδόσφαιρο... και ότι υπάρχουν κριτικές. Μερικές φορές μπορεί να συμβεί, αλλά ο Τσάβι έχει την εμπειρία να τα χειριστεί όλα αυτά. Γνωρίζει πολύ καλά το περιβάλλον και νομίζω ότι έχει όλα τα μέσα για να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα