Champions League: Τα βλέμματα στραμμένα σε Κωνσταντινούπολη και Μαδρίτη

384539254_255710124133193_4269627154101060435_n_1

bet365

Με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στον 1ο Όμιλο, η Γαλατασαράι θα φιλοξενήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε μια «μάχη» που αναμένεται να... πέσουν κορμιά για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

1ος Όμιλος

Μάχη για... γερά νεύρα στον 1ο Όμιλο, με τη Γαλατασαράι των τεσσάρων βαθμών να φιλοξενεί στην Κωνσταντινούπολη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των τριών πόντων, σε μια «μονομαχία» που αναμένεται να κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Οι Τούρκοι υπενθυμίζουμε πως είχαν επικρατήσει στο «Ολντ Τράφορντ» με 3-2 κι αυτή είναι η μοναδική νίκη τους στη φετινή διοργάνωση. Στο άλλο ματς του Ομίλου, η Μπάγερν που έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, θα παίξει στο Μόναχο με την πάντα «μάχιμη» Κοπεγχάγη των τεσσάρων βαθμών, η οποία ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να «κυνηγήσει» την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Γαλατασαράι στη Δανία.

Υπενθυμίζουμε στην 4η αγωνιστική η Κοπεγχάγη πήρε τη ματσάρα με 4-3 κόντρα στη Γιουνάιτεντ και Μπάγερν κέρδισε δύσκολα με 2-1 τη Γαλατασαράι, παίρνοντας την πρόκριση στους «16».

Το πρόγραμμα

Γαλατασαράι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45)

Μπάγερν - Κοπεγχάγη (21:45)

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του ομίλου

2ος Όμιλος

Στον 2ο Όμιλο, η Σεβίλλη θα φιλοξενήσει την Αϊντχόφεν στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», με τους Σεβιγιάνους να έχουν μόλις δύο βαθμούς και να θέλουν τη νίκη για να φτάσουν τους Ολλανδούς στους πέντε πόντους. Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου, η Άρσεναλ περιμένει στο Λονδίνο την εξαιρετική φέτος Λανς με πέντε βαθμούς στο όμιλο, με τους Γάλλους να ελπίζουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα την κρατήσει στη «μάχη» της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οι Λονδρέζοι βρίσκονται στην πρώτη θέση του Όμιλου, με εννέα βαθμούς.

Την προηγούμενη αγωνιστική, η Άρσεναλ πήρε σημαντική εντός έδρας νίκη απέναντι στη Σεβίλλη με 2-0 και η Αϊντχόφεν επικράτησε δύσκολα της Λανς με 1-0 στην Ολλανδία.

Το πρόγραμμα

Σεβίλλη - Αϊντχόφεν (19:45)

Άρσεναλ - Λανς (21:45)

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του ομίλου

3ος Όμιλος

Στον 3ο Όμιλο ξεχωρίζει το μεγάλο ματς ανάμεσα στη Ρεαλ Μαδρίτης και τη Νάπολι, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι Μερένγκες θέλουν το απόλυτο στον Όμιλο και τη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με επτά βαθμούς. Άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται να είναι κι αυτή ανάμεσα στην τρίτη της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς Μπράγκα, η οποία θα φιλοξενήσει τη «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης, Ουνιόν Βερολίνου, του ενός βαθμού έως τώρα. Οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League και θα κρατήσει «ζωντανό» το όνειρο της Ευρώπης.

Την προηγούμενη αγωνιστική, η Νάπολι ήρθε ισόπαλη στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» 1-1 με την Ουνιόν Βερολίνου και η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε δίχως ιδιαίτερα προβλήματα της Μπράγκα με 3-0, παίρνοντας την πρόκριση στους «16».

Το πρόγραμμα

Ρεάλ Μαδρίτης - Νάπολι (22:00)

Μπράγκα - Ουνιόν Βερολίνου (22:00)

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του ομίλου

4ος Όμιλος

Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ίντερ οδηγούν την «κούρσα» στον Όμιλο στις δύο πρώτες θέσεις, έχοντας από 10 βαθμούς καθεμία. Η Μπενφίκα που βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμούς στον Όμιλο, θα φιλοξενήσει στο «Ντα Λουζ» τους Ιταλούς και θέλει απαραίτητα το τρίποντο για να μπορεί να ελπίζει για την τρίτη θέση. Στην άλλη αναμέτρηση, η τρομερή φέτος Σοσιεδάδ περιμένει στην Ισπανία τη Σάλτσμπουργκ, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League με τρεις βαθμούς και θα ψάξει το τρίποντο για να «καθαρίσει» την υπόθεση της τρίτης θέσης.

Στην 4η αγωνιστική, η Σοσιεδάδ «διέλυσε» με 3-1 την Μπενφίκα εντός έδρας, κάνοντας... άλμα πρόκρισης και η Ίντερ πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη πρωτιάς με 1-0 απέναντι στη Σάλτσμπουργκ.

Το πρόγραμμα

Μπενφίκα - Ίντερ (22:00)

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Σάλτσμπουργκ (22:00)

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του ομίλου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα