Η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε το μπόνους μεταγραφής του Μπαπέ από το Champions League

Η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε το μπόνους μεταγραφής του Μπαπέ από το Champions League

Newsroom
real_chlll

bet365

Αναλυτικά τα χρήματα που θα εισπράξει η Ρεάλ Μαδρίτης από το Champions League και η σύγκριση με το συμβόλαιο του Κιλιάν Μπαπέ.

Οι γιορτές και οι πανηγυρισμοί στην Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του 15ου Champions League σιγά σιγά... σβήνουν και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν νέοι, για μία μεγάλη μεταγραφή που βρίσκεται προ των πυλών. Ο λόγος φυσικά για τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, έχοντας ένα μυθικό συμβόλαιο με τους Μαδριλένους.

Το μισό και παραπάνω από αυτό μάλιστα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατάφερε να το καλύψει από την εφετινή θριαμβευτική πορεία που ολοκληρώθηκε στον τελικό του Γουέμπλει το Σάββατο το βράδυ...

Αν ισχύουν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, ο Γάλλος επιθετικός θα λάβει συνολικά 225 εκατομμύρια τα επόμενα 5 χρόνια. Τα 150 από αυτά αφορούν το μπόνους μεταγραφής και τα άλλα 75 είναι χωρισμένα ανά 15, για κάθε σεζόν που θα αγωνίζεται στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Από αυτά λοιπόν, οι Μαδριλένοι θα έχουν στα ταμεία τους περίπου 150 εκατομμύρια (όσο δηλαδή το μπόνους μεταγραφής του έδωσαν) από την UEFA, τα οποία χωρίζονται ως εξής...

  • 15,6 για την παρουσία στους ομίλους
  • 2,8 για κάθε μία από τις 6 νίκες στους ομίλους
  • 9,6 για την πρόκριση στους «16»
  • 10,6 για την πρόκριση στα προημιτελικά
  • 12,5 για την πρόκριση στα ημιτελικά
  • 20 εκατομμύρια για τη νίκη στον τελικό

Στα 85 αυτά εκατομμύρια, θα πρέπει να προσθέσουμε και τα περίπου 35 που θα πάρει έξτρα από το ranking των τελευταίων 5 ετών στην διοργάνωση, ενώ υπάρχουν και άλλα 300 που θα μοιραστούν στις ομάδες για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και σύμφωνα με το «Sportico» μάλλον θα εκτοξεύσουν τα ε΄σοδα της Ρεάλ στα 150 εκατομμύρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα