ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ: Γιατί οι δύο πρώτοι έχουν VAR και η Ενωση όχι

Newsroom
GFDA

bet365

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί με VAR την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ο Παναθηναϊκός θα το πράξει επίσης κόντρα στην Μπότεφ, όμως κάτι αντίστοιχο δεν ισχύει για το ΑΕΚ- Ιντερ Ντ' Εσκάλδες.

Σε εξέλιξη είναι τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, όπου ο πρώτος φιλοξενεί την Μπόρατς Μπάνια Λούκα και η δεύτερη την Ιντερ Ντ' Εσκάλδες. Για αύριο (25/7) δε έχει προγραμματιστεί και η έναρξη των αντίστοιχων υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού που θα υποδεχθεί την Μπότεφ.

Το παράδοξο είναι πως οι αναμετρήσεις των πρωταθλητών Ελλάδος και του «τριφυλλιού» διεξάγονται με VAR, σε αντίθεση με εκείνη της Ενωσης που δεν έχει! Ο λόγος;

Στους αγώνες του Champions League και του Europa League είναι υποχρεωτικό να υπάρχει από τον 1ο προκριματικό γύρο (σ.σ. στη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση αυτό ισχύει από φέτος), σε αντίθεση με του Conference όπου το VAR... μπαίνει στη ζωή του από τα Play Off.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα