Ζιντάν: «Αν θα αναλάβω την Γιουβέντους; Θα δούμε..» (vid)

Κώστας Τόπας
Ζιντάν: «Αν θα αναλάβω την Γιουβέντους; Θα δούμε..» (vid)

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε για το μέλλον του στο πάγκο της Ρεάλ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους!

Η Ρεάλ κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Λίβερπουλ με 3-1 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης από τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο τεχνικός των «μερένγκες», μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως οι Μαδριλένοι θα παλέψουν και στη ρεβάνς για να πάρουν τη νίκη και να «σφραγίσουν» την πρόκριση.

«Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα αλλά υπάρχει και ο επαναληπτικός που εκεί πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο 48χρονος Γάλλος τεχνικός, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του και για το ενδεχόμενο να αναλάβει τους «μπιανκονέρι», καθώς υπάρχουν σχετικές φήμες.

«Αν μου λείπει περισσότερο η Ιταλία ή ο Ντελ Πιέρο; Μου λείπουν και οι δύο. Η Ιταλία είναι πάντα στην καρδιά μου, πέρασα πέντε χρόνια στο Τορίνο και η Γιουβέντους είναι σημαντική για μένα. Αν έχω μέλλον στη Γιουβέντους; Τώρα είμαι εδώ, θα δούμε...», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα