Ομοσπονδία Αλγερίας: Αλλάζει... Ήπειρο γιατί δεν αντέχει την αδικία

Ομοσπονδία Αλγερίας: Αλλάζει... Ήπειρο γιατί δεν αντέχει την αδικία

mahrez-algeria

bet365

Η Ομοσπονδία της Αλγερίας εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να «μετακομίσει» στις διοργανώσεις της Ασίας και να αφήσει αυτές της Αφρικής, καθώς είναι δυσαρεστημένη από τον τρόπο διαχείρισής της από την CAF.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλγερίας θέλει να... ταράξει τα νερά και να αποχωρήσει από τις διοργανώσεις του αφρικανικού ποδοσφαίρου (CAF).

Σε περίπτωση που η επιθυμία της γίνει πράξη, η εθνική ομάδας της Αλγερίας δεν θα αγωνίζεται πλέον στο Copa Africa και θα λάβει μέρος σε διοργανώσεις της Ασιατικής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (AFC).

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Nsajigwa Senior, οι Αλγερινοί είναι απογοητευμένοι από την CAF και τονίζουν πως ποτέ δεν τους φέρθηκε δίκαια σε σημαντικές αποφάσεις που αφορούσαν το αφρικανικό ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζουμε πως η εθνική Αλγερίας αποκλείστηκε... νωρίς από το Copa Africa και συγκεκριμένα από τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, κάτι που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα