League Cup: Τα ζευγάρια του 3ου γύρου, ξεχωρίζει το Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ

Newsroom
Τσιμίκας - Σαλάχ

bet365

Ενδιαφέροντα ζευγάρια έβγαλε η κλήρωση για την 3η φάση του League Cup, με το ματς Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ των Κώστα Τσιμίκα και Ντίνου Μαυροπάνου, αντίστοιχα, να ξεχωρίζουν.

Η 2η φάση του League Cup ολοκληρώθηκε στην Αγγλία και πλέον οι ομάδες προετοιμάζονται για τον επόμενο γύρο.

Όλα τα «μεγάλα» ονόματα βρίσκονται εντός διεκδίκησης του τροπαίου, ενώ το βράδυ της Τετάρτης (28/09) έγινε και η κλήρωση που έβγαλε τα ζευγάρια τους 3ου γύρου.

Λόγω των αλλαγών στο format του Champions League και του Europa League από τη φετινή σεζόν, όσες ομάδες συμμετέχουν στην Ευρώπη δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν η μία την άλλη. Κάτι που θα σήμαινε ότι δεν θα βλέπαμε ντέρμπι μεταξύ ομάδων του Big 6, όπως ακριβώς και συνέβη.

Ωστόσο, η κληρωτίδα έβγαλε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με το ματς μεταξύ της κατόχου Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα και της Γουέστ Χαμ του Ντίνου Μαυροπάνου να ξεχωρίζουν.

Εύκολο -θεωρητικά- έργο έχουν Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τις Γουότφορντ, Μπόλτον και Μπάρνσλεϊ αντίστοιχα. Η Τσέλσι κοντράρεται απέναντι στην Μπάροου, ενώ δυνατό είναι το ζευγάρι μεταξύ Μπράιτον και Γουλβς.

Όλα τα ματς θα διεξαχθούν μεταξύ 16-23 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις του 3ου γύρου:

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ

Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ

Άρσεναλ – Μπόλτον

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάρνσλεϊ

Γουίκομ – Άστον Βίλα

Κόβεντρι – Τότεναμ

Γουόλσολ – Λέστερ

Μπρέντφορντ – Λέιτον Όριεντ

Μπλάκπουλ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Πρέστον – Φούλαμ

Έβερτον – Σαουθάμπτον

ΚΠΡ – Κρίσταλ Πάλας

Στόουκ – Φλίτγουντ

Μπράιτον – Γουλβς

Γουίμπλεντον – Νιούκαστλ

Τσέλσι - Μπάροου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EFL CUP Τελευταία Νέα