Παυλίδης: Υποψήφιος για παίκτης της σεζόν στην Eredivisie

Newsroom
pavlidis_alkmaar

bet365

Υποψήφιος παίκτης της χρονιάς στην Eredivisie για τη σεζόν 2023/2024 είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης, μετά την εξαιρετική χρονιά με την Άλκμααρ που του... έδωσε τη μεταγραφή στην Μπενφίκα.

Μετά από μία φανταστική χρονιά που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Άλκμααρ στην Ολλανδία, ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι και επίσημα μεταξύ των υποψηφίων για το βραβείο του παίκτη της σεζόν 2023/2024.

Ο Έλληνας επιθετικός αναδείχθηκε πρώτο «κανόνι» την περσινή σεζόν στο ολλανδικό πρωτάθλημα, καθώς με τα 29 γκολ που σημείωσε μοιράστηκε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ μαζί με τον Λουκ Ντε Γιόνγκ.

Η εξαιρετική του σεζόν είχε ως αποτέλεσμα τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι της εν λόγω λίστας είναι οι Λουκ Ντε Γιόνγκ (Αϊντχόφεν), Νταβίντ Χάνκο (Φέγενορντ), Σεμ Στέιν (Τβέντε) και Τζόι Φέρμαν (Αϊντχόφεν). Το βραβείο θα απονεμηθεί στο νικητή στις 2 Σεπτεμβρίου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα