Χούμελς : «Είμαι πικραμένος για τον αποκλεισμό μου από το EURO 2024, είμαι από τους πέντε καλύτερους αμυντικούς στη Γερμανία»

Χούμελς : «Είμαι πικραμένος για τον αποκλεισμό μου από το EURO 2024, είμαι από τους πέντε καλύτερους αμυντικούς στη Γερμανία»

hummels_dortmund
Ο Ματς Χούμελς στις δηλώσεις του αποκάλυψε πως είναι ενοχλημένος από το «κόψιμό» του από την αποστολή της Γερμανίας για το EURO 2024.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την αποστολή της Γερμανίας για το EURO 2024 από την οποία απουσιάζει ο Ματς Χούμελς. Ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ, μίλησε σε γερμανικά μέσα και εξέφρασε τα παράπονά του για την απόφαση του Νάγκελσμαν να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χούμελς

«Νιώθω πικρία, γιατί αυτή τη στιγμή είμαι ένας από τους πέντε καλύτερους αμυντικούς στη Γερμανία. Έχω αρκετή αυτοπεποίθηση για να το πω αυτό. Μπορώ να καταλάβω την ιδέα ότι η ομάδα μεγαλώνει από τον Μάρτιο. Αν είχα μια φάση όπως αυτή που είχα πρόσφατα στο γκολ επί της Παρί, πριν επιλεγεί η ομάδα τον Μάρτιο, μπορεί να είχα κληθεί στην ομάδα για το EURO τώρα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα