EURO 2024, Τουρκία - Γεωργία, Video: Ξύλο στο «Signal Iduna Park»

Newsroom
TUR-GEO
Τούρκοι και Γεωργιανοί άρχισαν με... ξύλο το μεταξύ τους ραντεβού στο Ντόρτμουντ, αφού οι οπαδοί συνεπλάκησαν μέσα στο γήπεδο.

Μετά τους Σέρβους και τους Άγγλους, σειρά πήραν Τούρκοι και Γεωργιανοί! Λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα, οι οπαδοί των δυο ομάδων συνεπλάκησαν για αρκετά λεπτά στο «Signal Iduna Park», εκμεταλλευόμενοι το κενό που άφησε η αστυνομία. Οι Γεωργιανοί έμπαιναν στο γήπεδο κι εκεί υπήρξε... θερμή υποδοχή από τους Τούρκους. Οι σεκιούριτι άργησαν να αντιδράσουν με συνέπεια το γήπεδο να θυμίζει σκηνικό μάχης. Θυμίζουμε, πως το γήπεδο της Ντόρτμουντ θα «ντυθεί» στα κόκκκινα, μιας και οι Γείτονες έχουν εξαφανίσει τα εισιτήρια για τα ματς του 6ου ομίλου του EURO 2024.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα