EURO 2024, εθνική Σερβίας: Η τιμωρία των Σέρβων για τα σκηνικά στο ματς με τους Άγγλους

Νίκος Κικίδης
Σερβία οπαδοί
Γνωστή έγινε η τιμωρία της Σερβίας για τη συμπεριφορά των οπαδών της στην πρεμιέρα του EURO 2024 κόντρα στην Αγγλία, με την UEFA να ανακοινώνει χρηματικό πρόστιμο.

Άγγλοι και Σέρβοι δεν αναμετρήθηκαν μονάχα εντός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων, με τους οπαδούς των δυο ομάδων να έρχονται σε σύγκρουση. Πριν από τη σέντρα του αγώνα οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμπλοκές σε δρόμους της Γερμανίας με τραυματίες και υλικές ζημιές να αποτελούν το απότοκο των επεισοδίων.

Παρόλα αυτά η άσχημη συμπεριφορά δεν περιορίστηκε μονάχα εκτός γηπέδου. Οι Σέρβοι έδωσαν... ρεσιτάλ και κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Αγγλία, με την UEFA να προβαίνει σε τιμωρία εις βάρος της εθνικής ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επέβαλε πρόστιμο στη Σερβία ύψους 4,5 χιλιάδων ευρώ για τη ρίψη αντικειμένων, αλλά και ακόμα 10 χιλιάδες ευρώ για προκλητικό πανό με μήνυμα εκτός αθλητικών πλαισίων.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι θυμίζουμε πως η Αγγλία κατάφερε να μπει με το δεξί στο EURO 2024, καθώς επικράτησε 1-0 των Σέρβων χάρη στο γκολ του Τζουντ Μπέλινγκχαμ στο 13΄του αγώνα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα