Γκέραρντ Άιγκνερ: Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο πρώην αξιωματούχος της UEFA

Γκέραρντ Άιγκνερ: Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο πρώην αξιωματούχος της UEFA

gerhard_aigner
Θλίψη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών ο πρώην αξιωματούχος της UEFA, Γκέραρντ Άιγκνερ.

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο πρώην αξιωματούχος της UEFA, Γκέραρντ Άιγκνερ.

Ο άλλοτε Γερμανός ποδοσφαιριστής και επίτιμο μέλος της UEFA σκόρπισε τη θλίψη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή θα υπάρξει ενός λεπτού σιγή στα γήπεδα της Γερμανίας πριν από τους αγώνες του EURO 2024 τόσο την Πέμπτη (20/6) όσο και την Παρασκευή (21/6) για να τιμήσουν τη μνήμη του Άιγκνερ.

Το 2006 ο Άιγκνερ ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της «Euro-Sportring» και τέσσερα χρόνια αργότερα εξελέγη πρόεδρός της. Η «Euro-Sportring» είναι ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που διοργανώνει διεθνή αθλητικά τουρνουά στην Ευρώπη, κυρίως για ομάδες ερασιτεχνικών συλλόγων.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν μάλιστα είχε απορρίψει το ενδεχόμενο δημιουργίας ευρωπαϊκής Super League, ενώ ήταν ο «εμπνευστής» του Champions League για το οποίο είχε τονίσει λίγα χρόνια αργότερα πως πρέπει να μειωθούν οι ομάδες που συμμετέχουν, με τον ίδιο να το αποκαλεί αρκετά «φουσκωμένο».

@Photo credits: Twitter, UEFA

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα