Πάρντιου στο Gazzetta για Άρη: «Έφυγα απογοητευμένος, μαλώσαμε με τον Καρυπίδη» (vid)

pardew3
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, μιλώντας στο Gazzetta, ο Άλαν Πάρντιου για τους λόγους της αποχώρησής του από τον Άρη, την Αγγλία και τα φαβορί του EURO 2024.

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης

Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ισπανία και Ιταλία, το Gazzetta συνάντησε στην Αρένα του Γκελζενκίρχεν τον πρώην τεχνικό του Άρη, Άλαν Πάρντιου. Μας μίλησε για τους λόγους της αποχώρησής του από τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης, αλλά και για την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό.

pardew1

Ακόμα, σημείωσε πως περίμενε ο Άρης να κατακτήσει το Κύπελλο στον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος για τις έως τώρα εμφανίσεις της Αγγλίας στο EURO 2024.

pardew2

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άλαν Πάρντιου στο Gazzetta:

Για το αν μπορεί η Αγγλία να κατακτήσει το τρόπαιο μετά και την μέτρια εμφάνισή της κόντρα στην Δανία: «Δεν ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση, είμαστε λίγο προβληματισμένοι. Με τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που έχουμε, δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα να λειτουργεί όπως πρέπει. Οπότε, τώρα είναι λίγο απογοητευτικό, αλλά, ακόμα ελπίζουμε».

Για τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει ως τώρα στο τουρνουά και τις θεωρεί φαβορί να κατακτήσουν το τρόπαιο: «Νομίζω ότι η Γερμανία ήταν εντυπωσιακή, αλλά, και η Ισπανία φαίνεται εκπληκτική. Ο Γιαμάλ, ο Γουίλιαμς, ο Φαμπιάν Ρουίθ και ο Πέδρο, έχουν το εύκολο γκολ. Θεωρώ πως και η Ισπανία, λοιπόν, είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης».

Για το γεγονός πως η Ελλάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στο μεγάλο ραντεβού: «Θα ήταν υπέροχο να βλέπαμε και την Ελλάδα στο EURO. Υπάρχουν φανταστικοί ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα. Η Εθνική δεν έπαιξε όπως θα έπρεπε. Ας ελπίσουμε να τους δούμε στο επόμενο τουρνουά».

Για το πως αισθάνεται μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον πάγκο του Άρη: «Έφυγα απογοητευμένος, εγώ και ο Καρυπίδης μαλώσαμε. Δεν υπάρχει μέλλον, όταν ο ιδιοκτήτης και ο προπονητής έχουν τέτοια σχέση. Είναι κρίμα. Αλλά ο Άρης έφτασε την σεζόν που ολοκληρώθηκε στον τελικό του Κυπέλλου. Πίστευα ότι θα νικήσει, αλλά, δυστυχώς δεν τα κατάφερε».

Για την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό: «Πίστευα ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν πρόβλημα για τις αγγλικές ομάδες, ειδικά στην έδρα του. Ήταν υπέροχο να τους βλέπεις να κερδίζουν το τρόπαιο».

 

 

EURO Τελευταία Νέα