Μπάτζιο: Οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στην ένοπλη ληστεία στο σπίτι του (vids)

Μπάτζιο: Οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στην ένοπλη ληστεία στο σπίτι του (vids)

baggio-vasiko
Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια της ένοπλης ληστείας στο σπίτι του μίλησε ο Μπάτζιο σε στενούς του φίλους, τονίζοντας: «Το πιο δύσκολο πράγμα θα είναι να ξεπεράσεις το σοκ».

Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο και η οικογένειά του έπεσαν θύματα ληστείας την Πέμπτη (20/06), ενώ παρακολουθούσαν στο σπίτι τους το ντέρμπι ανάμεσα στην Ιταλία και την Ισπανία, για τη φάση των ομίλων του EURO 2024 .

Ο άλλοτε Ιταλός επιθετικός δύο ημέρες μετά το εφιαλτικό βράδυ στη βίλα του, συγκλόνισε τους στενούς του φίλους περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια της εισβολής πέντε ληστών στο σπίτι του.

«Το πιο δύσκολο θα είναι να ξεπεράσεις το σοκ», φέρεται να είπε ο Ρόμπι σε στενούς του φίλους και πρόσθεσε «μετατρέποντας το δηλητήριο σε φάρμακο», εξηγώντας ότι μπορεί κανείς να ωφεληθεί και από το κακό. Οι έλεγχοι για την ασφάλεια, όπως είπε και η δήμαρχος Rossella Zatton, πρέπει να αυξηθούν ακόμη περισσότερο σε όλους τους τομείς.

Όπως κατέγραψε η κάμερα του «Tva» που έκανε τον γύρο της βίλας του περιμετρικά, συνοδευόμενη από τρία μέλη της Αστυνομίας προσπάθησε να ανακαλύψει από που είχαν εισέλθει οι ληστές, από ποιο σημείο του δάσους που περιβάλλει τη βίλα είχαν βρει το άνοιγμα για να μπουν στο σπίτι, τη στιγμή που ο Μπάτζιο με τη σύζυγό, την πεθερά του, τα παιδιά του και την επιστάτρια παρακολουθούσε την ενδιαφέρουσα αναμέτρησης για το EURO 2024.

Οι Αρχές εξετάζουν την πιθανότητα να υπήρχε πράγματι πλάνο που είχε σχεδιαστεί αρκετές ημέρες πριν από τους ληστές. Τις επόμενες ώρες, ο πρώην δήμαρχος της Altavilla αποκάλυψε ότι ένας ξάδελφος του είχε αναφέρει ότι άνθρωποι περιφέρονταν γύρω από τη βίλα του Μπάτζιο. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα αναζητούνται άνδρες ανατολικής, πιθανώς σλαβικής, καταγωγής, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που εικάζουν ότι οι «κομάντος» δεν γνώριζαν ότι αυτό το σπίτι ανήκει στον Μπάτζιο και γι' αυτό μεταξύ των αντικειμένων που κλάπηκαν, δεν πείραξαν τη Χρυσή Μπάλα.

Πλέον, ο Μπάτζιο αναζητά την ηρεμία του, η οποία παραβιάστηκε και την Ιδιωτικότητα που χαρακτήριζε τη ζωή του. Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, πως για την οικογένειά του θα έδινε και τη ζωή του: «προσπάθησα να τους χτυπήσω για να υπερασπιστώ τη γυναίκα και τα παιδιά μου, στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μόνο δύο και τους αντιμετώπισα», φέρεται να είπε στους ανακριτές. Η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Μπάτζιο ελπίζει να βρεθούν άμεσα οι λήστες που έβαλαν σε κίνδυνο εκείνον και την οικογένειά του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα