EURO 2024, Σκωτία: Έξαλλος ο Στιβ Κλαρκ για μη καταλογισθέν πέναλτι (vid)

Newsroom
στιβ κλαρκ
Φανερά εκνευρισμένος ο προπονητής της Σκωτίας, Στιβ Κλαρκ, για μη καταλογισθέν πέναλτι υπέρ της ομάδας του πριν το γκολ - λύτρωση της Ουγγαρίας!

Σκωτία και Ουγγαρία έδειχναν να «βυθίζονται» παρέα, έτοιμες να επιστρέψουν σπίτι, όμως στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων το γκολ του Κέβιν Τσόμποτ χάρισε στη δεύτερη μια τελευταία... ανάσα, καταδικάζοντας ταυτόχρονα τους Σκωτσέζους.

Πριν από το γκολ-λύτρωση της Ουγγαρίας, με κάτι περισσότερο από 10 λεπτά να απομένουν στο ματς στη Στουτγάρδη, ο Άρμστρονγκ βρέθηκε στο έδαφος στην περιοχή της Ουγγαρίας υπό την πίεση του Όρμπαν. Ωστόσο, ο διαιτητής Φακούντο Τέγιο έδειξε «παίζετε» και ο διαιτητής του VAR Αλεχάντρο Ερνάντες επέλεξε να μην παρέμβει.

«Το σημαντικότερο σημείο στο παιχνίδι είναι το πέναλτι», είπε ο προπονητής της Σκωτίας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. «Γιατί δεν δίνεται; Χρειάζομαι μια απάντηση. Πρέπει να μάθω γιατί δεν είναι πέναλτι. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί το VAR να το βλέπει αυτό και να λέει ότι δεν είναι πέναλτι. Έχω λόγια για αυτό, αλλά μου αρέσουν τα χρήματά μου».

Όταν ρωτήθηκε αν είχε μιλήσει με τον διαιτητή, ο Κλαρκ απάντησε: «Ποιο είναι το νόημα; Είναι από την Αργεντινή. Γιατί δεν είναι Ευρωπαίος διαιτητής; Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι εδώ και όχι στη χώρα του για να διαιτητεύει ένα παιχνίδι. Είναι απλά η γνώμη μου».

Ο Κλαρκ είπε ότι η φύση του νικητηρίου γκολ της Ουγγαρίας ήταν αποτέλεσμα της απελπισίας της Σκωτίας να κερδίσει το παιχνίδι στην άλλη άκρη. «Πάντα πρέπει να σε πιάνουν όταν ανοίγεσαι έτσι. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες. Μια συνέπεια της πίεσης για τη νίκη είναι ίσως να την πατήσεις λίγο σε αυτές τις ευκαιρίες. Μερικές φορές χρειάζεσαι τους θεούς του ποδοσφαίρου να είναι στο πλευρό σου·, δεν ήταν στο πλευρό μας απόψε»

Ο πρώην επιθετικός της Αγγλίας και ειδικός του BBC, Άλαν Σίρερ, συμφώνησε ότι η Σκωτία θα έπρεπε να είχε εκτελέσει ένα πέναλτι. «Η απόφαση του πέναλτι ήταν τρομερή», είπε. «Για μένα ήταν πέναλτι».

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα