EURO 2024: Η επίσημη τοποθέτηση των Τούρκων για το... θέμα Γκιουλέρ - Μοντέλα

EURO 2024: Η επίσημη τοποθέτηση των Τούρκων για το... θέμα Γκιουλέρ - Μοντέλα

ΓΚΙΟΥΛΕΡ
Μέσω επίσημης τοποθέτησης η ομοσπονδία της Τουρκίας διέψευσε τα δημοσιεύματα που δημιούργησαν από το... πουθενά θέμα ανάμεσα στον Αρντά Γκιουλέρ και τον Βιντσέντσο Μοντέλα ξεκαθαρίζοντας ότι ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποχώρησε από την προπόνηση λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν.

Θέμα από το... πουθενά δημιούργησαν οι Τούρκοι το βράδυ της Κυριακής. Τα Μέσα της χώρας κοινοποίησαν ένα χαρακτηριστικό βίντεο όπου φαινόταν ο Βιντσέντσο Μοντέλα να αρπάζει το διακριτικό φανελάκι από τον Αρντά Γκιουλέρ και να τον στέλνει εκτός προπόνησης.

Άπαντες στην Τουρκία ξέσπασαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ρίχνοντας το φταίξιμο στον Μοντέλα. Μόνο που η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική, με την ομοσπονδία της Τουρκίας να ξεκαθαρίζει το τοπίο και να βάζει τα πάντα στη σωστή θέση. Οι Τούρκοι τοποθετήθηκαν επισήμως και τόνισαν ότι ο Γκιουλέρ ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στη βουβωνική χώρα, το οποίο τον άφησε εκτός ενδεκάδας από το τελευταίο παιχνίδι με την Πορτογαλία.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Μοντέλα πήρε τη διακριτικό φανελάκι από τον Γκιουλέρ ο οποίος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα την προπόνηση.

«Κατά τη διάρκεια της απογευματινής μας προπόνησης κυκλοφόρησε στα social media ένα βίντεο. Πριν από την προπόνηση ο διεθνής μας ποδοσφαιριστής, Αρντά Γκιουλέρ, λόγω του πόνου στη βουβωνική χώρα και μετά από συνεννόηση του ποδοσφαιριστή και του ιατρικού επιτελείου αποφασίστηκε να συνεχίσει μόνος του ώστε να είναι έτοιμος με την Τσεχία. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν πρέπει να βασίζεστε σε τέτοια περιεχόμενα».

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα