Legends 2004: Μεγάλο ματς εναντίον των UEFA All Stars με Καρεμπέ, Μακελελέ και Μεντιέτα!

Ο Καρεμπέ
Οκτώ αστέρες των UEFA All Stars θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους Legends 2004 στο επετειακό παιχνίδι των 20 χρόνων από την κατάκτηση του EURO στο Έσσεν στις 11 Ιουλίου.

Ανάμεσα στους UEFA All Stars θα είναι και ο νυν αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και τρεις Γάλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι επιζητούν τη δική τους... ρεβάνς από τoυς Legends 2004. Ο λόγος για τους Μακελελέ, Γκαλάς και Σιλβέστρ, που ήταν βασικοί στον προημιτελικό του 2004 και θα βρουν απέναντι τους ξανά τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον Γιώργο Καραγκούνη και όλους τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Ακόμη ο Γενς Λέμαν, ο Ρόμπι Κιν, ο Μάρκο Ματεράτσι και ο Γκαΐθκα Μεντιέτα θα προσθέσουν τη... χρυσόσκονή τους σε έναν αγώνα που δεν θα έχει προηγούμενο. Μία αναμέτρηση που θα γίνει στο Έσσεν στις 11 Ιουλίου και θα είναι επετειακή για τα 20 χρόνια από το EURO 2004.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από από το δελτίο Τύπου των Legends 2004

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα