Γεωργία, EURO 2024: Γεωργιανός δισεκατομμυριούχος έδωσε πριμ 10 εκατ. ευρώ για την πρόκριση στους «16»

Γεωργία, EURO 2024: Γεωργιανός δισεκατομμυριούχος έδωσε πριμ 10 εκατ. ευρώ για την πρόκριση στους «16»

Γεωργία, EURO 2024: Γεωργιανός δισεκατομμυριούχος έδωσε πριμ 10 εκατ. ευρώ για την πρόκριση στους «16»
Ο άλλοτε πρωθυπουργός της Γεωργίας, Μπιζντίνα Ιβανισβίλι, προσέφερε πριμ 10 εκατομμυρίων ευρώ στους παίκτες του Σανιόλ για τη νίκη τους επί της Πορτογαλίας.

Γεωργιανός δισεκατομμυριούχος χάρισε 10 εκατομμύρια ευρώ στους ποδοσφαιριστές του Βίλι Σανιόλ για την πρόκρισή τους στους «16» του EURO 2024 και υποσχέθηκε τα διπλάσια σε περίπτωση νίκης απέναντι στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα ο δισεκατομμυριούχος και άλλοτε πρωθυπουργός της Γεωργίας, Μπιζντίνα Ιβανισβίλι, προσφέρει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ (30 εκατομμύρια γεωργιανά Λάρι) για τη νίκη επί της Πορτογαλίας και την πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως η νοκ άουτ αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Γεωργία για τη φάση των «16» είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Κυριακής (30/6, 22:00), με τη νικήτρια να συνεχίζει στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στη Γερμανία και τη Δανία.

«Είναι μία ιστορική και ονειρική νίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 68χρονος δισεκατομμυριούχος, που ήταν πρωθυπουργός της χώρας το 2012.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα