EURO 2024, Μπέλινγκχαμ: Γλίτωσε την τιμωρία για τη χειρονομία με τα... κοχόνες

EURO 2024, Μπέλινγκχαμ: Γλίτωσε την τιμωρία για τη χειρονομία με τα... κοχόνες

agglia_euro_2024_hironomia_bellingham
Στη διάθεση του Σάουθγκεϊτ θα είναι για τον προημιτελικό του EURO 2024 ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, καθώς, σύμφωνα με την Daily Mail, δεν θα τιμωρηθεί για τη χειρονομία του μετά το αδιανόητο ανάποδο ψαλίδι του κόντρα στη Σλοβακία.

Τη... γλίτωσε ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ. Ο σταρ της Ρεάλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της πρόκρισης της Αγγλίας στα προημιτελικά του EURO 2024. Ο 20χρονος τής έδωσε το «φιλί της ζωής» με αδιανόητο ανάποδο ψαλίδι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ισοφαρίζοντας τη Σλοβακία σε 1-1, πριν ο Χάρι Κέιν χαρίσει τη νίκη (2-1) στην παράταση.

Ο Μπέλινγκχαμ πάντως... ενθουσιάστηκε μάλλον λίγο περισσότερο και έγινε viral για τον τρόπο με τον οποίο έδειξε τα γεννητικά του όργανα μετά τον πανηγυρισμό του. Το συγκεκριμένο βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, όμως ο ίδιος έσπευσε να τονίσει με μήνυμά του στα social media πως «πρόκειται για ένα εσωτερικό αστείο και πως σέβεται απεριόριστα τη Σλοβακία».

Φυσικά, υπήρξε ο κίνδυνος τιμωρίας τόσο για εκείνον, ωστόσο φαίνεται πως αμφότεροι απέφυγε τα χειρότερα. Όπως μετέδωσε η Daily Mail, η UEFA εξέτασε το σχετικό υλικό και αποφάσισε να μην τιμωρήσει τους δύο Άγγλους, κάτι που σημαίνει πως θα βρεθούν κανονικά στη διάθεση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για τον ημιτελικό του EURO κόντρα στην Ελβετία το Σάββατο (06/07).

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα