EURO 2024, εθνική Αγγλίας: Απολογήθηκε στην UEFA ο Μπέλινγκχαμ για τα... κοχόνες

EURO 2024, εθνική Αγγλίας: Απολογήθηκε στην UEFA ο Μπέλινγκχαμ για τα... κοχόνες

Μπέλινγκχαμ - Αγγλία, EURO 2024
Η UEFA ζήτησε από τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ να εξηγήσει την... περίφημη χειρονομία του προς τον πάγκο της Σλοβακίας μετά το γκολ του.

Στο «μικροσκόπιο» της UEFA βρίσκεται ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ αφού τα... έδειξε προς τον πάγκο της Σλοβακίας μετά το γκολ του στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο ίδιος έσπευσε να τονίσει με μήνυμά του στα social media πως «πρόκειται για ένα εσωτερικό αστείο και πως σέβεται απεριόριστα τη Σλοβακία», ωστόσο όσο η έρευνα παραμένει ανοιχτή, όλα είναι ανοιχτά, ακόμα και το να τιμωρηθεί για κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια της Αγγλίας στο EURO 2024.

Στην απολογία του προς την UEFA ο Μπέλινγκχαμ παραδέχθηκε, σύμφωνα με τους Times, πως πράγματι έδειξε τα γεννητικά του όργανα, δηλώνοντας όμως πως η χειρονομία του παρερμηνεύθηκε. «Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν», είπε ο Μπέλινγκχαμ και μένει να φανεί αν η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία θα πειστεί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα