Οι παίκτες που θα λείψουν λόγω καρτών στα προημιτελικά του Euro και του Copa America

Newsroom
vinicius_1
Οι επτά παίκτες που δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα προημιτελικά του Euro και Copa America επειδή αντίκρισαν δύο κίτρινες κάρτες στα προηγούμενα ματς.

Οι δύο μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού, το Euro και το Copa America μπαίνουν σιγά σιγα στην πιο κομβική τους φάση, αφού έχουν φτάσει πλέον στον γύρο των προημιτελικών. Εκεί η κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντικά και τα παιχνίδια αρκετά δύσκολα κι επομένως κάθε απώλεια είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες, ειδικά αν πρόκειται και για έναν ποδοσφαιριστή σημαντικό για την εκάστοτε ομάδα.

Με την λογική αυτή, λοιπόν, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στους παίκτες που δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν τις ομάδες τους στην φάση εξαιτίας της τιμωρίας τους. Όσον αφορά το Euro 2024, εκεί θα λείψουν τέσσερις ποδοσφαιριστές από την φάση των προημιτελικών.

Η Αγγλία δεν θα έχει τον κεντρικό της αμυντικό, Μαρκ Γκουεΐ, η Γαλλία τον μέσο της, Αντριέν Ραμπιό ενώ η Τουρκία θα είναι η πιο ζημιωμένη, αφού έχασε τους δύο από τους τρεις μέσους που χρησιμοποίησε στο χθεσινό παιχνίδι με την Αυστρία που πήρε την πρόκριση, δηλαδή τους Κοκτσού και Γιουκσέκ.

Στο Copa America τώρα η μεγαλύτερη απώλεια είναι για την Βραζιλία. Σαν να μην έφτανε που η «Σελεσάο» δεν μπόρεσε να κερδίσει την Κολομβία και να πάρει την πρώτη θέση κι έτσι κατέληξε πάνω στην Ουρουγουάη, δεν θα έχει στην διάθεσή της και τον Βινίσιους Τζούνιορ, έναν από τους σούπερσταρ της διοργάνωσης.

Απώλειες θα έχουν και οι Βενεζουέλα και Κολομβία, αφού η πρώτη δεν θα έχει διαθέσιμο τον Ματσίς και η δεύτερη τον Λέρμα.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα