Προημιτελικοί Ευρωπαϊκού με Super προσφορά* για την Αγγλία στο Pamestoixima.gr

Newsroom
germany_winnn
Μετά τις χθεσινές αναμετρήσεις που είχαν μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, Τουρκία και Ολλανδία προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και διεκδικούν μέχρι το τέλος την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι μεγάλες αναμετρήσεις έρχονται την Παρασκευή και το Σάββατο και στο Pamestoixima.gr σε περιμένει μια Super προσφορά στις μακροχρόνιες επιλογές για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού.

Στο Pamestoixima.gr, σε περιμένει και μια Super προσφορά* για την Αγγλία.

Δεύτερο φαβορί της διοργάνωσης είναι η Ισπανία με 4.75 και ακολουθούν κατά σειρά οι Γερμανία και Γαλλία στο 5.75, Ολλανδία στο 7.00, Πορτογαλία στο 9.5, Ελβετία στο 14.00 και Τουρκία στο 31.00.

Για όλους τους αγώνες των προημιτελικών, στο Pamestoixima.gr υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές.

Το πρόγραμμα.

Παρασκευή 5 Ιουλίου

19:00 Ισπανία-Γερμανία

22:00 Πορτογαλία-Γαλλία

Σάββατο 6 Ιουλίου

19:00 Αγγλία-Ελβετία

22:00 Ολλανδία-Τουρκία

Σούπερ ευρωπαϊκή τριπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση!

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δράση πάνε μαζί, με μια σούπερ ενισχυμένη τριπλή προσφορά* εντελώς δωρεάν! Το Pamestoixima.gr σε υποδέχεται με μεγάλα δώρα*, για να απολαύσεις κάθε αγώνα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ζεις τη δράση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Pamestoixima.gr.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Advertorial

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα