EURO 2024, εθνική Αγγλίας: «Απασφάλισε» ο Φαν Ντερ Φάαρτ - «Πόσο σκ@τ@ ομάδα είναι»

Φαν Ντερ Φάαρτ, Αγγλία - EURO
Η Αγγλία έστειλε... σπίτι της την Ολλανδία και ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ δεν πήρε ιδιαίτερα ψύχραιμα τον αποκλεισμό των Οράνιε από το EURO 2024.

Το τέρμα του Όλι Γουότκινς στο 90' ήταν αυτό που... τέζαρε την Ολλανδία κι έστειλε την Αγγλία στον μεγάλο τελικό του EURO 2024. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, η γκολάρα του Άγγλου έκανε τη διαφορά και «σκότωσε» τα όνειρα των Οράνιε για το τρόπαιο.

Τα Τρία Λιοντάρια βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά έκαναν την ανατροπή. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού πάντως και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο έφτασε σε αυτό η ομάδα του Σάουθγκεϊτ εξόργισε τον παλαίμαχο Ολλανδό, Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, ο οποίος... απασφάλισε κατά της Αγγλίας.

«Πόσο σκ@τ@ ομάδα είναι η Αγγλία. Όσο περνούσε η ώρα, δεν ήθελαν να κάνουν το παραμικρό παρότι έχουν εξαιρετικούς παίκτες. Ούτε εμείς κάναμε πολλά πράγματα, εντάξει. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα», είπε αρχικά στην ολλανδική τηλεόραση ο Φαν Ντερ Φάαρτ, που στη συνέχεια προσέθεσε:

«Τόσο ο διαιτητής Τσβάιερ, όσο και ο VARίστας Ντάνκερτ θα πρέπει να μπουν στη μαύρη λίστα. Ήταν τρομερό αυτό που συνέβη στη φάση του πέναλτι που κέρδισε η Αγγλία».

 

 

EURO Τελευταία Νέα