EURO 2024, εθνική Αγγλίας: Ο Ράις ορκίστηκε να πιει την... πρώτη μπύρα της ζωής του αν σηκώσει το τρόπαιο!

EURO 2024, εθνική Αγγλίας: Ο Ράις ορκίστηκε να πιει την... πρώτη μπύρα της ζωής του αν σηκώσει το τρόπαιο!

Ντέκλαν Ράις - EURO 2024
«Θα χρειαστεί να κλείσω τη μύτη, γιατί σιχαίνομαι τη μυρωδιά», είπε ο Ντέκλαν Ράις, που ορκίστηκε πως θα πιει για πρώτη φορά μπύρα στη ζωή του, αν η Αγγλία νικήσει την Ισπανία στον τελικό του EURO 2024.

Ναι, υπάρχει Άγγλος που δεν λατρεύει την μπύρα. Και μάλιστα είναι από τα πιο κομβικά γρανάζια της εθνικής Αγγλίας! Ο λόγος για τον Ντέκλαν Ράις που «σπάει» τα στερεότυπα και έχει δηλώσει ανοιχτά πως σιχαίνεται την μπύρα.

Ο μέσος των Τριών Λιονταριών πάντως, έχει ορκιστεί από το 2021 πως αν κατακτήσει το EURO 2024 με τη χώρα του θα κάνει την... υποχώρηση και θα πιει την πρώτη μπύρα της ζωής του. Η μοίρα τότε, στον τελικό κόντρα στην Ιταλία, δεν τού χαμογέλασε, όμως ο Ράις θα έχει ξανά την ευκαιρία του στον τελικό της Κυριακής (14/07) απέναντι στην Ισπανία.

Όπως και τότε, ο 25χρονος έδωσε την ίδια υπόσχεση και ελπίζει αυτή τη φορά να... αναγκαστεί να πιει μπύρα. «Θυμάμαι να λέω το ίδιο πράγμα πριν τον τελευταίο τελικό. Από τότε, ήπια μια μπύρα εντάξει, αλλά δεν ήταν ακριβώς κανονική. Την είχα γεμίσει με λεμονάδα. Αν νικήσουμε την Ισπανία όμως, θα πιω μια κανονική μπύρα για πρώτη φορά. Θα χρειαστεί βέβαια να κλείσω τη μύτη μου γιατί σιχαίνομαι τη μυρωδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντέκλαν Ράις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

 

 

EURO Τελευταία Νέα