ΠΑΟΚ: Νίκη... ανάσα η Γάνδη πριν τον «τελικό»

Newsroom
ΠΑΟΚ: Νίκη... ανάσα η Γάνδη πριν τον «τελικό»

bet365

Η Γάνδη αντέδρασε στην ήττα από τον ΠΑΟΚ, επικράτησε 2-0 της Μπέιρσχοτ εκτός έδρας και βρέθηκε μια ανάσα από την τετράδα.

Η Γάνδη άφησε στην άκρη την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αντέδρασε άμεσα και νίκησε 2-0 εκτός έδρας την ουραγό Μπέιρσχοτ. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας εξαιρετικά διαστήματα, πήραν το τρίποντο και βρέθηκαν στο -1 από την τετράδα και την Αντβέρπ. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ (ήττα 1-0 στην Τούμπα) τα πήγε εξαιρετικά στο ανασταλτικό κομμάτι, είχε τον έλεγχο και πήρε μια σημαντική νίκη στη μάχη για την παρουσία στα πλέι οφ.

Ο Βανχάζενμπρουκ προχώρησε σε αλλαγές, αφού πέντε παίκτες σε σχέση με την αναμέτρηση της Τούμπας έμειναν στον πάγκο. Η Γάνδη πέτυχε γκολ σε κομβικό σημείο, μιας και στο 44' ο Ντε Σαρτ άνοιξε το σκορ. Στο 65ο λεπτό από ασίστ του Χιουλσάγκερ, ο Λέμαγιτς διαμόρφωσε το 2-0. Ετσι, η Γάνδη χωρίς να φορτσάρει και με rotation πήρε αυτό που ήθελε και πάει... ξεκούραστη για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ.

Γάνδη: Ρουφ, Όλσεν, Οκούμου, Τορουναρίγκα, Κάστρο- Μόντες (84’ Οτζίτζα – Οφόε), Σαμοΐς, Ντε Σαρτ (81’ Κουμς), Οβούσου, Χιουλσάγκερ (84’ Τισουντάλι), Λέμαγιτς, Οπερί (81’ Φορτούνα).

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα